Ona

Diskuze

Rychlovky z jednoho hrnce, které přijdou k chuti na chatě i v kempu

Jsou chvíle, kdy se nám chce trávit hodiny u sporáku a našpinit polovinu kuchyňského vybavení. Ale pak jsou i takové, kdy bychom dali království za divotvorný hrnec, který uvaří oběd sám a za pár minut. Takový vám sice nenabídneme, ale máme jiný plán, prázdninový.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

A co ta takhle buřt-guláš nebo Grenadýr - taky dobrý, ne:-);-)

1 0
možnosti

Jako jasně že se na chalupách často vaří stylem - Co dům dal. Ale udělat z toho článek a vydávat to dokonce za recepty, to koukám.

5 0
možnosti

J34o71s39e28f 93V98a86l39a

12. 7. 2017 13:47

takhle to dopada, kdyz se nekdo neuci jazyky. Casserole v Evrope je specialni keramicka nadoba (pocesteno jako kastrol), ve ktere se pripravuje cassoulet, tedy neco jako hrnec bilych fazoli se spekem, kachnou, klobasou a eventuelne i husi pastikou. Typicke pro Canal du Midi, mesto Castelnaudary. Ze Americani prevzali nazev casserole i pro v receptu uvedeny chudy "eintopf", neznamena, ze i my musime prejimat v zasade nesmyslne cizi slovo. Cesky jde nazvat jidlo fazolovy hrnec, protoze uvedeny recept ma k cassouletu tak daleko jako tatarsky biftek k klasickemu steaku....

4 1
možnosti

J72o70s55e86f 59V32a64l57a

12. 7. 2017 14:00

jinak zhruba jidlo z receptu "casserole" vyrabely kdysi slovenske konzervarny pod nazvem "trenciansky parek s fazulou". Teda schazela tam ta rajcata a vino, coz lze ovsem dodelat. Ale neodvazil bych se to prezentovat jako neco noveho....

1 0
možnosti

Nestačil jeden recept? Na těch fotkách to vypadá všechno stejně. ;-)

7 0
možnosti

R75a69d21e85k 85K57o48p22a92r

12. 7. 2017 13:19

chápu, že s Vaším jménem tomu prostě musíte rozumět ;-D

5 0
možnosti