Klávesové zkratky na tomto webu - základní­
Přeskočit hlavičku portálu


Zobrazit příspěvky: Doporučované Všechny podle vláken Všechny podle času

T63o48m69á70š 31K86u32c85h88a39ř 3157961118621

Nestačil jeden recept? Na těch fotkách to vypadá všechno stejně. ;-)

+7/0
doporučit
12.7.2017 12:19

R81a30d67k73o 85M89a40j57e62r17č77í50k 4224328226127

Jako jasně že se na chalupách často vaří stylem - Co dům dal. Ale udělat z toho článek a vydávat to dokonce za recepty, to koukám.

+5/0
doporučit
12.7.2017 15:47

J43o68s79e24f 14V13a40l73a 9820343753913

takhle to dopada, kdyz se nekdo neuci jazyky. Casserole v Evrope je specialni keramicka nadoba (pocesteno jako kastrol), ve ktere se pripravuje cassoulet, tedy neco jako hrnec bilych fazoli se spekem, kachnou, klobasou a eventuelne i husi pastikou. Typicke pro Canal du Midi, mesto Castelnaudary. Ze Americani prevzali nazev casserole i pro v receptu uvedeny chudy "eintopf", neznamena, ze i my musime prejimat v zasade nesmyslne cizi slovo. Cesky jde nazvat jidlo fazolovy hrnec, protoze uvedeny recept ma k cassouletu tak daleko jako tatarsky biftek k klasickemu steaku....

+4/−1
doporučit
12.7.2017 13:47

M31a77r17i70e 31S47o66c97h73o88r17o82v91á 8117406905307

A co ta takhle buřt-guláš nebo Grenadýr - taky dobrý, ne:-);-)

+1/0
doporučit
13.7.2017 9:47

M19a63r20t82i55n 69V35a82n95ě58k 6501563842499

Trochu mimibazar

+1/−1
doporučit
14.7.2017 0:15







mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.