Klávesové zkratky na tomto webu - základní­
Přeskočit hlavičku portálu


Zobrazit příspěvky: Doporučované Všechny podle vláken Všechny podle času

E12l42i97š95k11a 85K30u73č82e77r62o66v76á 7519202293333

je to hodně o zvyku. bohužel potravinový průmysl vychucuje jídla stále výrazněji a výrazněji a lidi potřebují víc a víc. slané, sladké, kyselé.

pro mě jsou už dneska ve většině restaurací polévky nepoživatelné, oplatky s náplní jsou nejedlé, nanuky nejedlé.

+7/−1
doporučit
9.7.2017 9:00

K56a85r81e75l 25T92o11u64š58k45a 1106876820

Myslim, ze chut je dana zvyklosti. Viz ty olivy, take se mi drive hnusily a ted je mam rad. Stacilo nekde na dovolene zjistit, ze po snedeni 10 oliv najednou zacaly chutnat. Deti se podivaji, reknou hnusny a ani nezkusi ochutnat.

+3/0
doporučit
9.7.2017 6:53

J86i38n62d61ř80i15š10k32a 18B18u90r30g49e74r93o64v91á 3625694878215

Poslední odstavec dokonale vystihuje mě!:-)))

0/−1
doporučit
9.7.2017 6:45

R55o11m81a55n 86B48a96j41e51r 2504293849105

Hrachová kaše a dršťková polévka, to je u mě celý život stejné.Rv

0/−1
doporučit
9.7.2017 6:21







mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.