Diskuze

Špičaté zelí je hit. Zabalte do něj maso nebo si udělejte skvělý salát

Možná jste u stánku svého oblíbeného zelináře narazili na hlávkové zelí neobvyklého zašpičatělého tvaru. Je to některá z méně známých odrůd této v Česku velmi oblíbené košťálové zeleniny. Pro svou křehkost a příjemnou nasládlou chuť je ideální do salátů, ale vynikne i při tepelné úpravě.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Obyčejné je šťavnatější.

0 0
možnosti
KT

Běžně se prodává v Belgii. Z obrázku není poznat, že je poměrně malé, asi jako velká hruška. Ani do těch největších listů se moc masa zabalit nedá - maximálně šištička velikosti palce.

Ale je dobré!

1 0
možnosti
MK

Vzhledově mne to hodně připomíná jarní kapustu

1 0
možnosti