Klávesové zkratky na tomto webu - základní­
Přeskočit hlavičku portálu


Zobrazit příspěvky: Doporučované Všechny podle vláken Všechny podle času
Foto

H96a10n43k57a 83T82o30u32f46a94r41o65v76á 6607599717623

Do nápoje můžete vložit jahodové kousky už zmražené, v tom případě můžete vynechat nebo ubrat let.

Co článek, to hrůza. Je to smutné, když ani novináři neumí česky.

+11/−1
doporučit
3.6.2017 9:21

J51a79r47m31i66l83a 96P13í49c73h43o23v47á 5762217404883

Jahodové knedlíky se nejlépe dělají z jahod plně zralých (ty ale nejsou tvrdé), ale je lepší je balit zmražené.

+2/0
doporučit
4.6.2017 8:20
Foto

M59i75r41o73s31l37a45v 66S10t68e16i27n72e43r 6278114503165

Jakýkoliv cukr ty jahody znehodnocuje. Já osobně mám rád jahodový koktail, t.j. jahody rozmixuji v mléce a v jogurtu, váhový poměr asi1:1:1. Dětem bych na ten pohár přidal šlehačku.

Zralé jahody mají glukózy dost a děti si mají zvykat na nepřislazované potraviny.V

+3/−3
doporučit
3.6.2017 22:00

P33a19v98e95l 92S83l49a68d82o55v35n63í51k 6167103287846

ODKROJÍME zelenou část?8-o Kdybych to krájel, tak z jahody nic nezbyde.

+1/0
doporučit
3.6.2017 20:35

M50a34r15e22k 46V62e60s66e33l69ý 1327718920174

Bezna porce jahodovych knedliku je tak 6 kousku. Vim, ze z 1 tvarohu a 200g mouky (coz je vic nez tech 8 lzic v receptu) se da udelat asi 15 knedliku. Takze ty vase 4 porce nejsou ani 4 knedliky na osobu Rv

0/−1
doporučit
3.6.2017 20:57







mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.