Ona

Diskuze

Máte to rádi kyselé? Pozvěte do kuchyně rebarboru

Reveň bývala v dobách nedostatku šikovnou náhradou ovoce do kompotů, koláčů nebo marmelád. Možná si i vy pamatujete, jak vám ji babička podstrkovala do jídel, kam přece podle každého normálního člověka patří jahody nebo jiné sladké ovoce. Zkuste vzít tuhle kyselou delikatesu na milost.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Fuuuuj, to jsem v dětství vždycky nesnášel.

0 1
možnosti

Já se naopak těším, až nám rebarbora vyroste, už by se asi mohla brát :-)

Ale přeci jenom, s věkem už nemám tak dokonalé trávení a tolik jí nesnesu. Což mě dost mrzí.

Koláč s rebarborou a drobenkou jsem vždycky bral jako jednu z nejlepších věcí.

2 0
možnosti

:-( mám ji ještě moc mladou. Sázela jsem loni a kvůli suchému létu pořádně nenarostla.

Tak já jdu upéct francouzskou jablečnou buchtu, už mám nastrouhaná jablíčka.

0 0
možnosti

J60a97n 81N97o30v18á21k

6. 5. 2017 13:00

Já miluji rebarborový koláč :-)

3 0
možnosti

Nikdy jsem nejedla dobrý. Když napíšete osvědčený recept, zkusím.:-)

0 0
možnosti
Foto

Všechny recepty vypadají dobře, akorát kdyby tam nebyla rebarbora, blem

0 1
možnosti