Klávesové zkratky na tomto webu - základní­
Přeskočit hlavičku portálu


Diskuse k článku

Chřestová sezona je tady! Jak si užít lahůdku králů?

Tato zvláštní zelenina je u nás doma, a ač jí doby budování socialismu příliš nepřály, už se zase tetelí na výsluní. Sezona chřestu je tady a byla by škoda ji nevyužít. Ať už si domů donesete bílý, nebo zelený, doslova za pár minut můžete servírovat božskou krmi.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

M89i75c83h12a95l 31M93i11l96l44e79r 9866452649342

italske rizoto, pripravene s bilym vinem, zampiony a chrestem

0/0
19.4.2017 14:20

J72i91r64i 25D11o52m66i82n63i43k 1441588191750

Nejlepší je úplně syrový, jen oloupaný. Žádné vaření, žádné omáčky atd. Syrový.

0/0
19.4.2017 13:25

V91l45a84d80i78m95í72r 38J78i12r33k22a 7974806864708

V životě jsem to nejedl a jíst nemusím. Možná bych tím krmil králíky. Děkuji pěkně.:-/

0/−3
18.4.2017 21:12

M51i53c94h11a33l 36M28i85l24l48e32r 9916302689602

nechapu, jak nekdo muze zatracovat neco, co neni nijak exoticke, co ji spousta lidi kolem nej, ale on to sam neochutnal8-o

+2/0
19.4.2017 14:18

Z71u83z34a15n97a 94K16u66č67e60r44o22v61á 8908883532846

Chřest uvařím tak akorát, dám do zapékací misky, posypu parmazánem se strouhankou, pokladu plátky másla a pod grilem nechám zapéct. Udělá se krusta a tak ho mám já nejradši. Jenom ta cena mi tak nějak vadí.

0/0
18.4.2017 17:21

Š95á91r90k90a 63M17a52t64y26á98š66o39v72á 1801185192519

nejlepší je jen uvařený v osolené vodě s trochou bílého vína, politý máslem, mjemně opepřený bílým pepřem s troškou citronu a ihned konzumovaný....

+3/0
18.4.2017 11:04

P60a37v72l75a 87H75r45a85d36i50l88o23v66a 3937351941474

Presne tak. Mne prijde vylozene skoda ho "kazit" nejakymi slozitymi recepty.

+2/0
18.4.2017 11:17

Z95u37z77a69n18a 75J81u49r81k95o48v37á 5941797355139

Pokud jde o 3. recept, čím vám to bude držet pohromadě ty těstoviny? Takhle to bude suché a jednotlivé složky budou oddělené... mnohem lepší by bylo nechat si jenom hlavy a stonky chřestu rozmixovat, aby vznikla omáčka, která těstoviny spojí... Ten hrášek tam taky moc nechápu.

0/0
18.4.2017 10:52







mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.