Klávesové zkratky na tomto webu - základní­
Přeskočit hlavičku portálu


Diskuse k článku

Chřestová sezona je tady! Jak si užít lahůdku králů?

Tato zvláštní zelenina je u nás doma, a ač jí doby budování socialismu příliš nepřály, už se zase tetelí na výsluní. Sezona chřestu je tady a byla by škoda ji nevyužít. Ať už si domů donesete bílý, nebo zelený, doslova za pár minut můžete servírovat božskou krmi.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

M64i40c27h57a48l 31M63i89l72l73e25r 9376802329912

italske rizoto, pripravene s bilym vinem, zampiony a chrestem

0/0
19.4.2017 14:20

J29i47r64i 43D56o54m12i84n92i40k 1141938131700

Nejlepší je úplně syrový, jen oloupaný. Žádné vaření, žádné omáčky atd. Syrový.

0/0
19.4.2017 13:25

V98l62a44d69i26m96í63r 27J97i72r53k86a 7154606854918

V životě jsem to nejedl a jíst nemusím. Možná bych tím krmil králíky. Děkuji pěkně.:-/

0/−3
18.4.2017 21:12

M27i44c58h22a32l 33M97i37l11l77e61r 9546342269442

nechapu, jak nekdo muze zatracovat neco, co neni nijak exoticke, co ji spousta lidi kolem nej, ale on to sam neochutnal8-o

+2/0
19.4.2017 14:18

Z37u59z29a72n21a 79K66u64č34e38r12o49v90á 8898683492506

Chřest uvařím tak akorát, dám do zapékací misky, posypu parmazánem se strouhankou, pokladu plátky másla a pod grilem nechám zapéct. Udělá se krusta a tak ho mám já nejradši. Jenom ta cena mi tak nějak vadí.

0/0
18.4.2017 17:21

Š98á11r22k69a 44M90a47t74y64á16š67o47v44á 1181915802389

nejlepší je jen uvařený v osolené vodě s trochou bílého vína, politý máslem, mjemně opepřený bílým pepřem s troškou citronu a ihned konzumovaný....

+3/0
18.4.2017 11:04

P25a36v84l86a 73H21r59a79d33i82l30o83v16a 3477421381204

Presne tak. Mne prijde vylozene skoda ho "kazit" nejakymi slozitymi recepty.

+2/0
18.4.2017 11:17

Z55u33z14a73n92a 68J81u97r56k72o97v26á 5891297195689

Pokud jde o 3. recept, čím vám to bude držet pohromadě ty těstoviny? Takhle to bude suché a jednotlivé složky budou oddělené... mnohem lepší by bylo nechat si jenom hlavy a stonky chřestu rozmixovat, aby vznikla omáčka, která těstoviny spojí... Ten hrášek tam taky moc nechápu.

0/0
18.4.2017 10:52







mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.