Klávesové zkratky na tomto webu - základní­
Přeskočit hlavičku portálu


Zobrazit příspěvky: Doporučované
Čekáme na více doporučených příspěvků
Všechny podle vláken Všechny podle času

M64i30c90h21a84l 52M75i31l35l12e49r 9666912399582

italske rizoto, pripravene s bilym vinem, zampiony a chrestem

0/0
doporučit
19.4.2017 14:20

J46i48r47i 32D18o44m77i48n19i63k 1191798181360

Nejlepší je úplně syrový, jen oloupaný. Žádné vaření, žádné omáčky atd. Syrový.

0/0
doporučit
19.4.2017 13:25

V76l24a80d79i64m38í83r 38J15i46r18k71a 7754676854318

V životě jsem to nejedl a jíst nemusím. Možná bych tím krmil králíky. Děkuji pěkně.:-/

0/−3
doporučit
18.4.2017 21:12

M51i88c13h20a18l 66M21i52l26l38e85r 9806812579742

nechapu, jak nekdo muze zatracovat neco, co neni nijak exoticke, co ji spousta lidi kolem nej, ale on to sam neochutnal8-o

+2/0
doporučit
19.4.2017 14:18

Z72u66z94a58n87a 67K85u36č10e74r18o43v11á 8248463682206

Chřest uvařím tak akorát, dám do zapékací misky, posypu parmazánem se strouhankou, pokladu plátky másla a pod grilem nechám zapéct. Udělá se krusta a tak ho mám já nejradši. Jenom ta cena mi tak nějak vadí.

0/0
doporučit
18.4.2017 17:21

Š62á87r22k30a 75M97a27t20y12á38š63o36v51á 1131555572719

nejlepší je jen uvařený v osolené vodě s trochou bílého vína, politý máslem, mjemně opepřený bílým pepřem s troškou citronu a ihned konzumovaný....

+3/0
doporučit
18.4.2017 11:04

P44a15v79l19a 97H62r64a61d13i45l10o32v19a 3387781691754

Presne tak. Mne prijde vylozene skoda ho "kazit" nejakymi slozitymi recepty.

+2/0
doporučit
18.4.2017 11:17

Z28u93z45a53n95a 68J77u47r84k39o32v10á 5571717615849

Pokud jde o 3. recept, čím vám to bude držet pohromadě ty těstoviny? Takhle to bude suché a jednotlivé složky budou oddělené... mnohem lepší by bylo nechat si jenom hlavy a stonky chřestu rozmixovat, aby vznikla omáčka, která těstoviny spojí... Ten hrášek tam taky moc nechápu.

0/0
doporučit
18.4.2017 10:52







mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.