Klávesové zkratky na tomto webu - základní­
Přeskočit hlavičku portálu


Diskuse k článku

Rychlé večeře z mletého masa, při kterých stihnete i zprávy

Rodina vyžaduje poctivé teplé jídlo k večeři, ale vám se nechce trávit dlouhý čas u sporáku. Snadná pomoc. Tyhle snadné recepty se budou částečně připravovat bez vaší asistence, takže si klidně pusťte večerní zprávy nebo seriál.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

F74r32a49n29t90i44š26e27k 37V89e81s49e89l40s55k19ý 7691517251802

Dobrý den. Pokud mají smradi hlad, dejte jim pár kaček a pošlete je k benzínce na bagetu. Navíc si od nich chvilku odpočinete. Děkuji.

+3/−2
27.3.2017 15:50

H38e80l88e50n80a 70V92e73v57e20r12k82o22v90a 3659437

;-D

+1/0
27.3.2017 15:50

P32a92v31l68a 20K21v53a15p18i28l94o34v68á 7809738564397

Boloňská omáčka bez červenýho vína? 8-o:-/

+3/0
27.3.2017 11:49

M24i23l13e39n75a 70K80l42o43u15č46k34o47v26á 1964193861980

Úplně nejrychlejší jsou jen špagety bez masa s kecupem ;-D

+9/0
27.3.2017 10:34

M58a96r19t72i19n85a 63T80r10o95j45a44n43o96v97á 5523468305

Úplně nejrychlejší je chleba s máslem, trváte-li na teplé večeři tak míchaná vajíčka.

+8/0
27.3.2017 10:50

M83o11n88i87k84a 44R71o93l56l95o30v29á 5463372586175

Rychlejší je ohřát párek;-)

+7/0
27.3.2017 11:29

D63a70n74a 42T22e16n93z40l37e83r 5430892675263

Nejrychlejší je ohřát chleba (sendvičovač).:-)

+3/0
27.3.2017 13:09
Foto

H45a37n18k34a 52T36o63u50f23a51r89o49v36á 6317919427743

Trváte-li na teplé večeři, sedněte si s tim chlebem ke kamnum.;-D

+10/0
27.3.2017 18:15

J68a10n83a 90S58t15e91h10l67í97k29o68v93á 2359660470706

tak nevím, ale špagety připravuji hodinu, to tedy moc rychlé není, jako rychlé jídlo si představuji něco co mám do 10ti minut.. to by byl tak jedině snad Tatarák ;-D

+4/−2
27.3.2017 9:27

M77a91r81k86é45t65a 72Ž30e47m21l29i73č29k71o36v98á 1514410623333

Špagety se vaří cca 10-11 minut, co děláte těch zbývajících 50?

+2/−3
27.3.2017 9:35

J48a77n38a 87S65t57e10h95l12í52k72o97v66á 2499850360686

vy to maso jíte syrové? Já ho pořádně dusím a rajčata dávám syrové, prostě to rozvařím na omáčku..

+9/−1
27.3.2017 9:37

H53a30n88a 63D27o39s43t64á10l25o66v66á 1449544570374

Pořád to nemusíte dělat tak dlouho. A špagety se vaří zároveň.

+1/−2
27.3.2017 11:21

H59e14l30e91n85a 83V91e91v74e63r97k34o92v14a 3749507

Správná boloňská omáčka se vaří 2hodiny,tak bych to tady ani nedávala.:-/

+8/0
27.3.2017 11:26

M47a44r34t11i29n 67K47o62ž71í31n 1305126521680

Raději podstatně déle.

+1/0
27.3.2017 11:54

H15a80n64a 92D43o93s88t32á63l69o23v63á 1919274650894

Jistě, správná boloňská... taky si můžete udělat svoje těstoviny. Tady se píše o rychlých večeřích, ne o michelinském vaření. Já nevím, že lidi šťourají do všeho.

+4/0
27.3.2017 12:51

H64e47l76e16n93a 64V37e82v27e48r26k41o54v49a 3689827

Jistě,ale pokud budu psát o rychlé večeři,tak nezařadím tuto omáčku.To je jako svíčková,musí se vařit dlouho.

+7/0
27.3.2017 15:50

M42a40r59t20i85n 27K82a73r21á47s36e49k 9818713178838

Proc ne? Proste rajcatova omacka s masem - chutna to dobre a je to v v podstate trochu zjednodusena bolonska...

+1/0
28.3.2017 15:40

Š44á90r78k27a 20M36a33t31y57á53š39o31v89á 1231265892239

nebo polotovary.....

+1/0
27.3.2017 10:33

J28a19n91a 65S84t78e38h59l63í18k68o61v15á 2909920880726

jedině..

0/0
27.3.2017 10:42

M26i70l36a54n 69W34e13l74s50e16r 5572798318871

Ten rimsky kmin je hnus.

+2/−5
27.3.2017 7:37

Š79á41r54k27a 98M45a84t36y70á57š58o31v41á 1371675802229

není,je do určitých pokrmů, to,že Vám nechutná,neznamená,že je hnusnej...já ho v mexické a indické kuchyni hodně oblibuju....

+6/0
27.3.2017 10:33

H59a63n67a 56D65o20s36t77á13l43o84v63á 1899574270194

Nemo ve středomořské. třeba kuže po marocku - úžasné.

0/0
27.3.2017 11:22

M89i69l25e30n64a 32K41l24o94u39č97k85o88v21á 1524213811590

kůže nebo kuře?;-D

0/0
27.3.2017 12:03

J91a68n93a 20S76t96e68h63l18í86k66o27v79á 2869420100766

kůže jedině podle Ládíka ;-D

+3/0
27.3.2017 12:42

H15a35n66a 27D30o64s80t66á53l66o25v94á 1529514260684

Kuře... mám slepou klávesnici a málo to po sobě kontroluju. Kuře bez kůže, je to dušené a kůže tedy ne-e.

+2/0
27.3.2017 12:52

Š79á80r29k50a 36M61a38t62y46á52š54o80v93á 1611925602329

proč do všeho cpete mix hovězího a vepřového,neznáte mleté krůtí,jehněčí...které je mnohem lepší???

+1/0
27.3.2017 6:40

M93a32r55k10é92t47a 12Ž78e24m33l55i52č93k37o16v46á 1764520343143

Mleté krůtí a jehněčí, neseženete všude. Tady se jedná o "rychlovky" z běžně dostupných surovin. Vyměnit vepřové a hovězí za jiný druh masa, můžete vždycky.

+7/0
27.3.2017 9:33

Š47á39r61k80a 84M32a68t71y30á43š59o43v68á 1941595132239

tak krůtí maso určitě a namlít si ho může každej doma.....

+2/0
27.3.2017 10:32

H89e65l56e72n96a 41V34e31v26e69r98k30o76v56a 3319407

Koupím u řezníka a nechám si ho namlít.Kvůli půl kilu masa nebudu umývat mlýnek, protože jsem líná.;-D

+3/0
27.3.2017 11:29

H78a47n70a 63D82o79s58t86á67l19o29v72á 1529384140704

To už jsem dlouho neviděla - u řezníka mlýnek, taky to není na každém rohu. tedy v Česku.

0/0
27.3.2017 12:54

H58e72l78e20n98a 81V30e68v62e60r17k75o46v41a 3519957

To je u nás běžné u každého řezníka.Koupím kousek masa a nechám si ho pomlít.A to nejsme prágl.:-)

0/0
27.3.2017 15:58

M88a79r85t24i11n 26K54a80r46á82s30e67k 9368633728528

No mozna se zkuste zeptat, to ze to lidi nevyuzivaji neznamena ze to reznik neumi pomlit...

+3/0
28.3.2017 15:42







mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.