Klávesové zkratky na tomto webu - základní­
Přeskočit hlavičku portálu


Zobrazit příspěvky: Doporučované Všechny podle vláken Všechny podle času

J84o90s78e26f 65M20u93ž75á45t60k95o 5475243197223

Mě doma ztvrdne obden, ale manželka je ráda.

+15/0
doporučit
14.3.2017 11:28

Z25d98e73n52ě79k 64J75o94n71á75k 5595933388491

Domácí kvásková šumava z obyčejné mouky vydrží bez problémů dva týdny, a stále se dá jíst. "Chleba" z obchodu často plesniví už třetí den. Pokud nezplesniví, vyschne. Čím to je? Přidávají do těsta zárodky plísní? Nebo zásadně pečou z plesnivé mouky?

+8/−2
doporučit
14.3.2017 12:00

J71a26n 31K66r38p96e89c 5386273364192

rozmrazenky jsou naproste peklo, prosim, lidi, nekupujte to at navzdy ten hnus zmizi v propalisti dejin. ja vim ze je vopruz si najit pekarnu kde pecou obry chleba a je to zastavka navic z obchodaku, ale je to rozdil ktery ocenite vy, tak pekar, ktery vam krasny a vonavy poctivy chleba upece. vezte ze v obchodacich o jeho produkty neni zajem a spoleha na zakazniky, kterym neni jedno co jedi. a jsem si jisty ze takovy poctivy pekar neprodava nic co by bylo zastiteno znackou Penam, ci se te parodii na pecivo podobalo.

+10/−5
doporučit
14.3.2017 11:06

J60a88k44u42b 72S68ú42k43e30n53í67k 1808400619

Pubertální úšklebek nad titulkem vylouzen, gratulace titulkáři.

+4/0
doporučit
14.3.2017 22:23

J57a19n 95Č16e49r16n25ý 6643354726

Upečte si svůj kváskový chléb a nebude řešit trvanlivost. Vydrží klidně týden, ale nám se to ještě nestalo, vždy ho sníme za tři dny. Receptů, jak na to je na internetu spousty. Třeba Cuketkova Šumava bez hnětení je vynikající.

+4/0
doporučit
14.3.2017 21:59

L44e74o79š 85S22ý32k85o81r47a 3431282743400

Takový chlebný kvásek je nekonečný. Sou to kvasnice, který kynou chlebovou moukou... tatínek vždycky nechal zbytek těsta v malý dížce přikrytý plátnem, a to stačilo dolít trochu vlažný vody, kvásek vzkypěl, rozrostl se na sto pecnů, padesát pecnů, sto padesát pecnů podle potřeby. Zkrátka, zázrak.

+4/0
doporučit
14.3.2017 20:07

P61e97t17r 26L59e18h95n14e44r90t 2147795868926

Ten pocit kdyz omylem snite modrou pilulku a na idnes hledate rychlou pomoc k nezaplacení. Nadpis článku je skvost.

+2/0
doporučit
14.3.2017 23:21

Z31d76e29n93ě95k 63K70o97r97f 8876568317963

Nejlepsi chleb pekař Rezner Deštné v O.h.

+2/0
doporučit
14.3.2017 18:38

T66o84m43á96š 42T82a77t43í18č42e88k 5640552380688

Na celém světě není chleba základem stravy.

+1/0
doporučit
15.3.2017 14:40

K98a82r75e15l 34D39r64d14a 6274492327

Suším chleba pro slepice. Vždy mě pobaví jak současná Šumava sušením ztratí 50% svého objemu. To dřív dělalo jen maso z Polska. Dnes to umí i chleba. ;-D

+1/0
doporučit
15.3.2017 9:59







mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.