Klávesové zkratky na tomto webu - základní­
Přeskočit hlavičku portálu


Zobrazit příspěvky: Doporučované Všechny podle vláken Všechny podle času

D58a85v86i25d 52R61y72c14h86e94t25s47k25ý 9806351970460

Autorčina čeština mě chce zabít.

+8/0
doporučit
25.2.2017 10:37

E67l12i93š83k33a 40K22u42č62e70r32o18v57á 7539242213453

tak to já si pamatuju na samé pracné, i když výborné moučníky

+4/0
doporučit
25.2.2017 22:41

I59v47a26n35a 84L89o62t87o69c10k59á 4139468

No, moučníky bezva...jen nevím, jestli mega rychlé. Loupat a strouhat jablka je vopruz :-/ Každopádně to dělám, protože třeba štrůdl je bezkonkurenční záležitost. ;-)

+4/0
doporučit
25.2.2017 20:32

H47o86n73z83a 24K77u45b22i34c54e74k 4827885909500

nemohl by mi to někdo upéct a přinést? :D

+2/0
doporučit
25.2.2017 20:50

O94l38d50ř11i35c79h 31H86o80r21á81k 2214409941635

Bezva připomenutí. Teď mám dopečený makovec, už jen proříznout a namáznout a možná navrch polevu.

Ale nějakou klasiku jako jablka v županu tu už jsem nedělal ani nepamatuji.

PS: Češtinu neřeším, nostalgické připomenutí bylo užitečnější než přednáška poradny ústavu pro jazyk český.

PPS: a když je to vlastně zdarma tak snesu i tzv. balistickou češtinu - střelím a možná se trefím, hlavně že neztrácí text na srozumitelnosti (princip rychlého čtení také řeší spíše obsah a nehledá a nezkoumá detaily) ;-)

+2/−3
doporučit
25.2.2017 16:03







mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.