Klávesové zkratky na tomto webu - základní­
Přeskočit hlavičku portálu


Zobrazit příspěvky: Doporučované Všechny podle vláken Všechny podle času

D52a86v87i36d 94R19y67c29h57e42t21s15k45ý 9746961670820

Autorčina čeština mě chce zabít.

+8/0
doporučit
25.2.2017 10:37

E76l87i61š84k93a 84K35u50č66e21r81o96v14á 7139612443553

tak to já si pamatuju na samé pracné, i když výborné moučníky

+4/0
doporučit
25.2.2017 22:41

I17v50a89n87a 40L22o54t88o77c45k16á 4839258

No, moučníky bezva...jen nevím, jestli mega rychlé. Loupat a strouhat jablka je vopruz :-/ Každopádně to dělám, protože třeba štrůdl je bezkonkurenční záležitost. ;-)

+4/0
doporučit
25.2.2017 20:32

H32o50n82z76a 36K65u12b26i57c12e62k 4847385969840

nemohl by mi to někdo upéct a přinést? :D

+2/0
doporučit
25.2.2017 20:50

O32l53d38ř58i69c89h 67H56o77r94á45k 2754169941265

Bezva připomenutí. Teď mám dopečený makovec, už jen proříznout a namáznout a možná navrch polevu.

Ale nějakou klasiku jako jablka v županu tu už jsem nedělal ani nepamatuji.

PS: Češtinu neřeším, nostalgické připomenutí bylo užitečnější než přednáška poradny ústavu pro jazyk český.

PPS: a když je to vlastně zdarma tak snesu i tzv. balistickou češtinu - střelím a možná se trefím, hlavně že neztrácí text na srozumitelnosti (princip rychlého čtení také řeší spíše obsah a nehledá a nezkoumá detaily) ;-)

+2/−3
doporučit
25.2.2017 16:03







mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.