Ona

Diskuze

Kaštany se hodí do slané i sladké kuchyně. Jak je vybrat i uvařit

Pečené kaštany zná asi každý, ale umíte si s nimi připravit rizoto nebo zákusek? Kaštany jsou bohaté na vitamíny a vhodné pro slanou i sladkou kuchyni. Prozradíme vám, jak vybrat v obchodě kvalitní kousky i několik tipů na jejich úpravu.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Aby šly kaštany oloupat, je třeba je po uvaření ještě zapařit, jinak se ta slabá slupka nepustí, není to úplně snadné a mnohé to od jejich konzumace odradí...naříznuté uvařené nebo upečené kaštany tedy ještě na několik minut zabalte do utěrky.

0 0
možnosti

Kastany jsem znal z vypraveni rodicu a divil jak chudi v tom kapitalismu museli byt, kdyz jedli kastany. A kdyz se v sedesatych letech objevily pecene na Tylaku, nikdy jsem neodolal a koupil kornout.

0 0
možnosti

Jedlý kaštan podporuje i růst vlasů a čínská medicína ho používá jako lék proti rakovině.

Proto přicházejte a nakupujte, poslední volné kusy skladem.

0 0
možnosti
Foto

Kaštany prasátku, prasátko mě. :-)

2 0
možnosti