- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
My nedáváme papriku, ale majoránku...
Peníze přináší důchodcům myslím daně (pardon, sociální pojištění) ostatních, pracujícím pak vlastní práce.
Za rok touto dobou (po parlamentních volbách) už se tato (jinak vcelku chutná a výživná) polévka bude moci legálně nazývat Babišovkou. A nezbude, než na ni zase věřit.
A opravdu se to vari bez jedine sperky soli?
Polevka bajecna,ale nesmite mit unik mocoviny do krve,coz se nazyva Gaut,neboli dna,jinak nemoc kralu.
Ghí bude do této polévky zcela tradiční surovina.
Ghí je přepuštěné máslo, a to znala Magdalena Dobromila i naše babičky, akorát tomu neříkaly ghí, protože nebyly v Indii.
ať si tuto polévku jedí na Hané, nám stačí čočka a uzené
Opravdu hodnotný příspěvek. Žer si své uzené, my si ve středních Čechách uděláme třeba i hrstkovou polívku.