- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Filírování vypadá zajímavě, ale mám pocit, že první pokus by nemusel dopadnout dobře, tak radši letos zůstanu u smažení v trojobalu...
My co máme nejoblíbenější jídlo bramborák to asi neoceníme.
Úžasný tady číst příspěvky umělců jejichž největším gastronomickým zážitkem je kuřecí prso se sýrem a broskví. Jediné co beru, že nechcete měnit tradiční vánoční jídlo, to je jasný Vánoce jsou hlavně o tradicích. Ale tupě tady kritizovat něco co jste ani neochutnali, to je fakt tupý.
Ale navíc, co je na rybí polévce a kaprovi (byť v jiné úpravě) netradičního...? Navíc už podle receptu to bude dobré, jde to k sobě výborně... a hlavně, Punčochář je tak skvělý kuchař, že vůbec nepřipadá v úvahu, že by veřejně propagoval něco, co nebude dobré....
Podle pana punčocháče nic vařit nehodlám. Po sérii vcelku sympatických mediálně známých kuchařů nyní přichází tento objev Lidovek už i na idnes. Velmi nesympaticky člověk, jeho články a myšlenky ještě více.
Podstatné ovšem je, že vaří skutečně božsky a jeho jídla jsou neskutečně dobrá a často i velmi inovativní a zajímavá... Je nepochybně ve skupině TOP kuchařů v ČR, spolu s Paulusem, Kašpárkem, Davidem, Sahajdákem, a dalšími... Jestli Vám není sympatický je Vaše věc, ale vařit umí fantastiscky... Grand Cru je výborný podnik...
Tak rybí polévku ani podle Punčocháře, protože ten smrad cítím až sem
Je tu někdo, komu se kapr při smažení v trojobalu změní na kaši?
Mně to teda nedělá.
A vůbec - rybí polévku dělám jinak a je nejlepší na světě
Taky nechapu jak se jim dari ta kapri kase v trojobalu.. :P
Tam jde spíše o to, že při podobné úpravě nepoznáte, že tam ty kosti jsou. Ale klidně zůstaňte u nabídky vaší školní jídelny.