Ona

Diskuze

Vyzkoušejte letos rybí polévku a kapra na víně podle Jana Punčocháře

Kapr je v Česku tradičním vánočním jídlem, ale jinak žebříčky popularity neláme. Navíc není zrovna vhodný na smažení, protože se v trojobalu zcela ztratí chuť masa a změní se v kaši. Šéfkuchař Jan Punčochář nám proto předvedl recept na kapra na víně, který se bude ke štědrovečerní tabuli skvěle hodit.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

A58n23n24a 87V70e97s46e80l28á

18. 12. 2016 21:33

Filírování vypadá zajímavě, ale mám pocit, že první pokus by nemusel dopadnout dobře, tak radši letos zůstanu u smažení v trojobalu...

0 0
možnosti

A18n94n62a 39V77e82s55e76l13á

18. 12. 2016 11:46

Punčochář vaří božsky V

0 0
možnosti

H61o97n46z58a 76N39o19v86á29k

18. 12. 2016 10:02

My co máme nejoblíbenější jídlo bramborák to asi neoceníme.:-)

0 0
možnosti

D88a56v43i55d 66D45u94š66e34k

18. 12. 2016 8:51

Úžasný tady číst příspěvky umělců jejichž největším gastronomickým zážitkem je kuřecí prso se sýrem a broskví. Jediné co beru, že nechcete měnit tradiční vánoční jídlo, to je jasný Vánoce jsou hlavně o tradicích. Ale tupě tady kritizovat něco co jste ani neochutnali, to je fakt tupý.

7 1
možnosti

Ale navíc, co je na rybí polévce a kaprovi (byť v jiné úpravě) netradičního...? Navíc už podle receptu to bude dobré, jde to k sobě výborně... a hlavně, Punčochář je tak skvělý kuchař, že vůbec nepřipadá v úvahu, že by veřejně propagoval něco, co nebude dobré....

3 0
možnosti

Podle pana punčocháče nic vařit nehodlám. Po sérii vcelku sympatických mediálně známých kuchařů nyní přichází tento objev Lidovek už i na idnes. Velmi nesympaticky člověk, jeho články a myšlenky ještě více.

1 4
možnosti

Podstatné ovšem je, že vaří skutečně božsky a jeho jídla jsou neskutečně dobrá a často i velmi inovativní a zajímavá... Je nepochybně ve skupině TOP kuchařů v ČR, spolu s Paulusem, Kašpárkem, Davidem, Sahajdákem, a dalšími... Jestli Vám není sympatický je Vaše věc, ale vařit umí fantastiscky... Grand Cru je výborný podnik...

2 0
možnosti

Tak rybí polévku ani podle Punčocháře, protože ten smrad cítím až sem ;-D

0 0
možnosti

J18a75n54a 85K18u37b24o63v94á

18. 12. 2016 7:18

Je tu někdo, komu se kapr při smažení v trojobalu změní na kaši?

Mně to teda nedělá.

A vůbec - rybí polévku dělám jinak a je nejlepší na světě;-D

4 0
možnosti

F41r53a37n12k 78N15o28v52a68k

18. 12. 2016 8:28

Taky nechapu jak se jim dari ta kapri kase v trojobalu.. :P

2 0
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
1 2
možnosti

Tam jde spíše o to, že při podobné úpravě nepoznáte, že tam ty kosti jsou. Ale klidně zůstaňte u nabídky vaší školní jídelny.

8 1
možnosti