- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Jeste ze mam doma pritele, co umi varit opravdu luxusne a i po 10 letech prekvapi
Na muj vkus malo lanyzu, krevet a kaviaru..
No, nevím. Asi jsou různé krajové varianty. Ale u nás kdybych naservírovala kubu takhle "rozblemcaného", tak to nikdo jíst nebude. Ale fotky jsou to pěkné!
Vino do kuby? Možná luxusní, ale za mě prasarna...
Proboha dejte tomu klukovi už toho mišelína, dyť je nešťastnej...
Luxusní kuba?? To jako fakt? Jídlo těch nejchudších lidí ve spojení se slovem luxus???Proboha dejte mu už toho michelina, vždyť to je hrozný jak ten kluk trpí... Už fakt blázní..:(
Ať se na mne pan šéfkuchař nezlobí, ale je to prznění staročeského kuby!
Takové množství jídla na tak velkém talíři je opravdu luxus, cena bude jistě lidová.
Nerozumím tomu principu: šéfkuchař by měl podle mě dbát na použití sezónních potravin. Do kuby se odjakživa dávaly sušené hříbky, protože ty čerstvé prostě nebyly. A z restaurací chodím nejraději do těch, které mění nabídku podle toho, co právě u nás roste.