Klávesové zkratky na tomto webu - základní­
Přeskočit hlavičku portálu


Diskuse k článku

Svatomartinská husa krok za krokem. A rohlíčky jako sladká tečka

Na svatého Martina velí česká tradice upéct si husu a zapít ji mladým vínem. Prozradíme vám, jak docílit křupavé kůrčičky, kdy sbírat tuk i co dobrého k ní zakousnout. A nezapomeneme samozřejmě ani na sladkou tečku v podobě tradičních svatomartinských plněných rohlíčků.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

M44a53r28t93i15n 24J42i81r24o34u86s43e38k 7296935325988

A je to zdravý? ;-D Zejména ty knedlíky "násátý" tukem. ;-D

0/0
12.11.2016 13:55

A44n61t18o62n97í13n 92N79e46b89u55ž28e72l34s70k13ý 7105349896570

Já to raději nečtu, mrknu se na Karolinu, jen chci říct, že maminka dělala husu na majoránce.. Od tý doby to někdy děláme doma.. Zkuste, třeba kachnu, není to tak drahý ..

0/0
11.11.2016 13:49

M96a97r59t22i45n94a 81T31r29o27j69a30n97o96v19á 5933878905

Nevím, ale podle mých skromných asi jen čtyřicetiletých kuchařských zkušeností nebude husa po 25 minutách při 200°C a 2 hodinách při 170°C dobře upečená...:-/ Spíš bude syrová.

+13/0
10.11.2016 14:55

A46n49t34o23n67í33n 86N63e51b10u26ž40e38l94s13k74ý 7125459126940

To máte recht.

+1/0
11.11.2016 13:50

J26i12ř31í 71P59o29s29p34í30š74i24l 5758245196865

Nevím, proč uvádíte recept, jak co nejlépe zkazit svatomartinskou husu. Před šesti lety jste zveřejnili recept Svatomartinská husa krok za krokem: peče se sama bez kontroly 13 hodin

Zdroj: http://hobby.idnes.cz/svatomartinska-husa-krok-za-krokem-pece-se-sama-bez-kontroly-13-hodin-1gi-/hobby-domov.aspx?c=A101108_145649_hobby-domov_bma

Kdo to někdy zkusil, už nikdy nepeče husu jinak.

+3/0
10.11.2016 14:28

J50i32ř82í 40P35o35s81p53í80š15i88l 5878745276335

Ještě dodatek - včera jsem ji tak upekl a opět to nemá chybu.

+1/0
10.11.2016 14:29

J94i73ř91í 91P73o44s27p62í63š48i14l 5618425766855

Ještě dodatek 2 - ale ty knedlíky vypadají luxusně, zkusím.

+2/0
10.11.2016 14:30

L49í25d29a 17V62š51e29t15e75č69k43o58v50á 5660703409546

Máte mě na svědomí. Jenom přečtením tohoto článku jsem si poslintala klávesnici a přibrala minimálně jedno kilo))

+2/0
10.11.2016 13:44

J17i96ř78í 50P83o32s44p52í32š68i28l 5908315726485

Sice mně nestačilo jen čtení článku, ale to kilo mám asi taky navrch, páč jsem před tím dlabal husičku s červeným zelíčkem a knedlíkem a furt jsem měl málo.

0/0
10.11.2016 14:33







mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.