Klávesové zkratky na tomto webu - základní­
Přeskočit hlavičku portálu


Diskuse k článku

Svatomartinská husa krok za krokem. A rohlíčky jako sladká tečka

Na svatého Martina velí česká tradice upéct si husu a zapít ji mladým vínem. Prozradíme vám, jak docílit křupavé kůrčičky, kdy sbírat tuk i co dobrého k ní zakousnout. A nezapomeneme samozřejmě ani na sladkou tečku v podobě tradičních svatomartinských plněných rohlíčků.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

M98a64r35t64i37n 94J90i68r59o68u79s45e71k 7466215295968

A je to zdravý? ;-D Zejména ty knedlíky "násátý" tukem. ;-D

0/0
12.11.2016 13:55

A93n82t43o26n86í91n 20N57e29b25u40ž72e19l91s42k87ý 7565759676970

Já to raději nečtu, mrknu se na Karolinu, jen chci říct, že maminka dělala husu na majoránce.. Od tý doby to někdy děláme doma.. Zkuste, třeba kachnu, není to tak drahý ..

0/0
11.11.2016 13:49

M69a52r22t86i64n77a 70T57r22o55j67a32n35o73v94á 5513768845

Nevím, ale podle mých skromných asi jen čtyřicetiletých kuchařských zkušeností nebude husa po 25 minutách při 200°C a 2 hodinách při 170°C dobře upečená...:-/ Spíš bude syrová.

+13/0
10.11.2016 14:55

A25n30t19o76n45í83n 42N49e44b37u17ž35e79l13s33k72ý 7315359846730

To máte recht.

+1/0
11.11.2016 13:50

J72i74ř14í 54P79o57s66p28í27š51i68l 5178245606345

Nevím, proč uvádíte recept, jak co nejlépe zkazit svatomartinskou husu. Před šesti lety jste zveřejnili recept Svatomartinská husa krok za krokem: peče se sama bez kontroly 13 hodin

Zdroj: http://hobby.idnes.cz/svatomartinska-husa-krok-za-krokem-pece-se-sama-bez-kontroly-13-hodin-1gi-/hobby-domov.aspx?c=A101108_145649_hobby-domov_bma

Kdo to někdy zkusil, už nikdy nepeče husu jinak.

+3/0
10.11.2016 14:28

J90i23ř53í 32P12o20s29p92í37š17i77l 5278605966555

Ještě dodatek - včera jsem ji tak upekl a opět to nemá chybu.

+1/0
10.11.2016 14:29

J70i71ř78í 54P58o40s56p46í11š40i38l 5628915766195

Ještě dodatek 2 - ale ty knedlíky vypadají luxusně, zkusím.

+2/0
10.11.2016 14:30
Foto

L89í83d20a 94V18š21e95t43e70č29k49o71v93á 5350863299596

Máte mě na svědomí. Jenom přečtením tohoto článku jsem si poslintala klávesnici a přibrala minimálně jedno kilo))

+2/0
10.11.2016 13:44

J50i98ř89í 71P61o53s88p55í45š63i23l 5758655186875

Sice mně nestačilo jen čtení článku, ale to kilo mám asi taky navrch, páč jsem před tím dlabal husičku s červeným zelíčkem a knedlíkem a furt jsem měl málo.

0/0
10.11.2016 14:33







mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.