Klávesové zkratky na tomto webu - základní­
Přeskočit hlavičku portálu


Diskuse k článku

Svatomartinská husa krok za krokem. A rohlíčky jako sladká tečka

Na svatého Martina velí česká tradice upéct si husu a zapít ji mladým vínem. Prozradíme vám, jak docílit křupavé kůrčičky, kdy sbírat tuk i co dobrého k ní zakousnout. A nezapomeneme samozřejmě ani na sladkou tečku v podobě tradičních svatomartinských plněných rohlíčků.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

M37a55r47t52i13n 10J18i80r58o41u65s25e65k 7136975465728

A je to zdravý? ;-D Zejména ty knedlíky "násátý" tukem. ;-D

0/0
12.11.2016 13:55

A86n39t79o34n60í69n 16N77e69b90u44ž80e20l52s46k15ý 7745389696890

Já to raději nečtu, mrknu se na Karolinu, jen chci říct, že maminka dělala husu na majoránce.. Od tý doby to někdy děláme doma.. Zkuste, třeba kachnu, není to tak drahý ..

0/0
11.11.2016 13:49

M62a94r23t52i10n37a 18T59r78o48j48a56n50o17v10á 5403468445

Nevím, ale podle mých skromných asi jen čtyřicetiletých kuchařských zkušeností nebude husa po 25 minutách při 200°C a 2 hodinách při 170°C dobře upečená...:-/ Spíš bude syrová.

+13/0
10.11.2016 14:55


A76n84t40o73n42í19n 73N10e47b87u28ž19e89l73s38k56ý 7205909266360

To máte recht.

+1/0
11.11.2016 13:50

J33i33ř60í 56P98o30s51p86í40š13i52l 5168685406615

Nevím, proč uvádíte recept, jak co nejlépe zkazit svatomartinskou husu. Před šesti lety jste zveřejnili recept Svatomartinská husa krok za krokem: peče se sama bez kontroly 13 hodin

Zdroj: http://hobby.idnes.cz/svatomartinska-husa-krok-za-krokem-pece-se-sama-bez-kontroly-13-hodin-1gi-/hobby-domov.aspx?c=A101108_145649_hobby-domov_bma

Kdo to někdy zkusil, už nikdy nepeče husu jinak.

+3/0
10.11.2016 14:28

J83i58ř88í 62P13o78s10p88í30š40i68l 5588735286935

Ještě dodatek - včera jsem ji tak upekl a opět to nemá chybu.

+1/0
10.11.2016 14:29

J95i19ř23í 19P20o52s33p83í73š21i66l 5858685446455

Ještě dodatek 2 - ale ty knedlíky vypadají luxusně, zkusím.

+2/0
10.11.2016 14:30

L22í50d59a 21V54š96e31t38e23č57k33o43v39á 5250403719776

Máte mě na svědomí. Jenom přečtením tohoto článku jsem si poslintala klávesnici a přibrala minimálně jedno kilo))

+2/0
10.11.2016 13:44

J68i46ř16í 43P91o59s29p18í59š74i24l 5508455916415

Sice mně nestačilo jen čtení článku, ale to kilo mám asi taky navrch, páč jsem před tím dlabal husičku s červeným zelíčkem a knedlíkem a furt jsem měl málo.

0/0
10.11.2016 14:33





mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je součástí koncernu AGROFERT ovládaného Ing. Andrejem Babišem.