Klávesové zkratky na tomto webu - základní­
Přeskočit hlavičku portálu


Diskuse k článku

Svatomartinská husa krok za krokem. A rohlíčky jako sladká tečka

Na svatého Martina velí česká tradice upéct si husu a zapít ji mladým vínem. Prozradíme vám, jak docílit křupavé kůrčičky, kdy sbírat tuk i co dobrého k ní zakousnout. A nezapomeneme samozřejmě ani na sladkou tečku v podobě tradičních svatomartinských plněných rohlíčků.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

M36a15r33t46i33n 52J15i16r84o88u77s19e56k 7956385285758

A je to zdravý? ;-D Zejména ty knedlíky "násátý" tukem. ;-D

0/0
12.11.2016 13:55

A51n53t96o96n63í84n 88N60e64b82u75ž68e53l76s87k23ý 7155189976660

Já to raději nečtu, mrknu se na Karolinu, jen chci říct, že maminka dělala husu na majoránce.. Od tý doby to někdy děláme doma.. Zkuste, třeba kachnu, není to tak drahý ..

0/0
11.11.2016 13:49

M69a14r73t91i75n15a 97T84r13o65j52a44n79o79v90á 5733848885

Nevím, ale podle mých skromných asi jen čtyřicetiletých kuchařských zkušeností nebude husa po 25 minutách při 200°C a 2 hodinách při 170°C dobře upečená...:-/ Spíš bude syrová.

+13/0
10.11.2016 14:55


A82n18t35o82n47í63n 53N50e12b23u18ž64e79l18s25k22ý 7665539866360

To máte recht.

+1/0
11.11.2016 13:50

J91i88ř92í 22P55o65s97p72í13š11i41l 5178425246435

Nevím, proč uvádíte recept, jak co nejlépe zkazit svatomartinskou husu. Před šesti lety jste zveřejnili recept Svatomartinská husa krok za krokem: peče se sama bez kontroly 13 hodin

Zdroj: http://hobby.idnes.cz/svatomartinska-husa-krok-za-krokem-pece-se-sama-bez-kontroly-13-hodin-1gi-/hobby-domov.aspx?c=A101108_145649_hobby-domov_bma

Kdo to někdy zkusil, už nikdy nepeče husu jinak.

+3/0
10.11.2016 14:28

J61i27ř45í 95P80o42s92p54í51š97i83l 5138495146635

Ještě dodatek - včera jsem ji tak upekl a opět to nemá chybu.

+1/0
10.11.2016 14:29

J47i11ř81í 97P32o40s19p49í95š50i82l 5838145216635

Ještě dodatek 2 - ale ty knedlíky vypadají luxusně, zkusím.

+2/0
10.11.2016 14:30

L71í60d65a 62V16š70e48t81e93č41k89o24v15á 5260823989566

Máte mě na svědomí. Jenom přečtením tohoto článku jsem si poslintala klávesnici a přibrala minimálně jedno kilo))

+2/0
10.11.2016 13:44

J58i96ř12í 39P25o62s70p92í63š93i14l 5868415466515

Sice mně nestačilo jen čtení článku, ale to kilo mám asi taky navrch, páč jsem před tím dlabal husičku s červeným zelíčkem a knedlíkem a furt jsem měl málo.

0/0
10.11.2016 14:33







mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.