Diskuze

Škola asijské kuchyně: jak zarolovat závitek a dochutit thajskou polévku

Asijská kuchyně u nás stále nabírá na popularitě. Pokud jste i vy propadli lahodným vietnamským jarním rolkám nebo báječným thajským polévkám s kokosovým mlékem, pak rozhodně nepřestávejte číst. Redaktorka OnaDnes.cz se totiž vydala na vlastní kůži zkusit, jak je správně připravit.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LN

L40u29k93a12s 88N14e32m60e98c

6. 11. 2016 19:41

Zkoušeli jsme závitky jednou a strašně se to lepidlo při smažení, i po vyndání z pánve.

0 0
možnosti
TA

Když neznám význam cizího slova, tak jej nepoužívám. Bych chtěl vidět ty úhlopříčně (diagonálně) rozříznuté rolky.

0 4
možnosti
PS

diagonálně znamená nejen ulopříčně, ale i šikmo.

2 0
možnosti
MM

Nevím, jestli by měl o kurzu vaření psát člověk, který neumí krájet zeleninu. Mám potom podezření, že se ke čtenářům dostanou jen základní informace.

3 0
možnosti
HD

To bylo první, co mě napadlo.

0 0
možnosti
AN

Sloh clanku je hrozny a sedi spis na zakyni 8. tridy nez na novinarku.

6 0
možnosti
PS

jj, u kuchaře, který neumí pravopis a má špatný sloh, bych si jídlo nedal.

0 0
možnosti