Klávesové zkratky na tomto webu - základní­
Přeskočit hlavičku portálu


Diskuse k článku

Nejlépe zahřeje poctivá polévka. Zkuste ji podle Koko nebo Pauluse

Spolu s klesajícími teplotami nastává ideální doba na misku teplé polévky. Následující recepty můžete až do čtvrtka ochutnat na pražském Andělu, kde je připravují přední čeští kuchaři pro benefiční Polívkovou smršť. Utržené peníze pomohou lidem po mozkové mrtvici nebo jiném poškození mozku.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

P45a18v49e43l 81S48o11b65o39t89k36a 5320184

Chemické kuře nebo stará slepice, dýně, celer?

No to asi zahřeje jen horké, stejně jakokaždá jiná horká voda ;-D;-D;-D

0/−8
12.10.2016 18:50

B69o69h18u34m26i68l37a 66M88a43j16e80r13o95v69á 4157951414

Mám se zahřát nebo opít?

+2/0
12.10.2016 18:26

P94a16v60l76a 77H77r20a43d50i62l76o30v58a 3447731591594

Tu celerovou urcite vyzkousim.

0/0
12.10.2016 16:21


I25v17a 51Z64i48k81e44š55o73v43á 2611784518416

Měla jsem možnost v pondělí ochutnat a je opravdu luxusní. A dneska byla dýňová a taky byla výborná.

0/0
12.10.2016 16:25

P59a42v58e40l 26S57o91b90o40t24k81a 5270734

Celerovou uvařte manželovi, pro ženské nemá význam.

+2/0
12.10.2016 20:31

M88a68r84t71i16n52a 45T53r96o54j76a56n33o26v30á 5133438575

Chcete-li opravdu silný a dobrý vývar, je potřeba maso a kosti vařit vždy zvlášť. Nevím, co je to na nešvar, cpát do toho rovnou zeleninu, ale je to bohužel vidět na každém rohu. Zelenina se též vaří zvlášť a před dohotovením se do masového vývaru přidává.

+3/−14
12.10.2016 14:57

A64l97e30n26a 86V98e13s57e12l67á 3333751365818

To si nemyslím. I ta zelenina vyvařením dává polévce chuť. Když už si s tím chce člověk vyhrát, tak tu vyvařenou na závěr vyhodí a do talířů pak použije jinou (tu nevařím zvlášť, jen ji předem osmahnu na másle a pak přihodím do zcezeného vývaru ještě na chvilku povařit).

+21/0
12.10.2016 15:03

P30a18v54l86a 88H70r55a36d15i87l62o87v81a 3837911411704

Presne R^

+1/0
12.10.2016 16:20

Z86u95z66a27n29a 52V71l80a84c67h57o50v77á 8296302270

Přesně tak, polívka je pak správně silná.

0/0
12.10.2016 17:36

M93a36r25k70é43t24a 71Š11v37a91r42c63o98v27á 8294644697952

Souhlas!!! tahle to dělaly naše babičky a maminky a je to vynikající!!! Samozřejmostí k takovéto excelentní polévce by měly být domácí nudle!!!

No, ale přiznávám - já sama jsem je nedělala už léta..

+1/0
13.10.2016 10:36

A46l79e69n63a 10V64e82s16e13l13á 3963851375678

Já přešla na ty celestýnské. Je to přece jen méně pracné a vhodně naservírované to přitom působí docela honosně.

0/0
13.10.2016 11:38

M41a69r86t56i76n70a 37M72a33t64ě88j37k20o17v81á 5665472926796

Kosti a maso se vaří dohromady už podle Viléma Vrabce. Kosti se zapékají, aby byl vývar silnější. A zelenina se dává různá do vývaru a různá do polévky. Ale to je kuchařina, hospodyňka se tím rozhodně trápit nemusí, pokud nechce.

+7/0
12.10.2016 15:47

I81v82a 50Z57i40k36e59š87o37v20á 2681144518636

Tak s takovým kuchařským nesmyslem bych se být Vámi vůbec nechlubila. Račte se podívat do kuchařek napříč od Rettigové po dnešní např. od Pohlreicha nebo Pauluse. Ale asi jste lepší kuchařka než nějaký kuchaři s bibem nebo dokonce michelinskou hvězdou ;-D

+2/0
12.10.2016 16:22

M74a32r38t40a 71S87o98u67k72u55p14o74v71á 9536746330460

To je ale nesmysl:-)

+2/0
12.10.2016 16:30

K64a14t15e54ř83i89n22a 55P30e26š81k10o62v64á 7605466721453

Koukam jste si zavarila,ale bohuzel...jste mimo :-D

+2/0
12.10.2016 17:58

B84o52h36u75m14i79l23a 20M94a53j65e63r15o22v13á 4737131104

ta co se vaří v tom se vyhazuje nebo dává pejskovi a pak se tam dá čerstvá

+1/−1
12.10.2016 18:27

P46a19v89e41l 26S83o51b70o26t67k20a 5890534

A ještě na začátku ovařit 5 minut a vylejt kvůli špatně odkrvenému masu.

+1/0
12.10.2016 18:53





mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.