Klávesové zkratky na tomto webu - základní­
Přeskočit hlavičku portálu


Diskuse k článku

Nejlépe zahřeje poctivá polévka. Zkuste ji podle Koko nebo Pauluse

Spolu s klesajícími teplotami nastává ideální doba na misku teplé polévky. Následující recepty můžete až do čtvrtka ochutnat na pražském Andělu, kde je připravují přední čeští kuchaři pro benefiční Polívkovou smršť. Utržené peníze pomohou lidem po mozkové mrtvici nebo jiném poškození mozku.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

P78a37v95e74l 37S79o55b50o66t26k94a 5110554

Chemické kuře nebo stará slepice, dýně, celer?

No to asi zahřeje jen horké, stejně jakokaždá jiná horká voda ;-D;-D;-D

0/−8
12.10.2016 18:50

B39o56h53u81m78i12l76a 20M28a29j51e34r41o10v10á 4367411854

Mám se zahřát nebo opít?

+2/0
12.10.2016 18:26

P74a36v39l54a 68H24r39a67d15i94l68o85v35a 3587801671744

Tu celerovou urcite vyzkousim.

0/0
12.10.2016 16:21

I14v77a 88Z28i19k83e87š31o83v23á 2951354128446

Měla jsem možnost v pondělí ochutnat a je opravdu luxusní. A dneska byla dýňová a taky byla výborná.

0/0
12.10.2016 16:25

P32a47v74e70l 68S54o38b30o22t94k14a 5740464

Celerovou uvařte manželovi, pro ženské nemá význam.

+2/0
12.10.2016 20:31

M65a58r14t21i66n36a 15T41r49o16j37a93n68o64v50á 5903348215

Chcete-li opravdu silný a dobrý vývar, je potřeba maso a kosti vařit vždy zvlášť. Nevím, co je to na nešvar, cpát do toho rovnou zeleninu, ale je to bohužel vidět na každém rohu. Zelenina se též vaří zvlášť a před dohotovením se do masového vývaru přidává.

+3/−14
12.10.2016 14:57

A57l30e16n46a 12V21e62s54e64l39á 3813401245578

To si nemyslím. I ta zelenina vyvařením dává polévce chuť. Když už si s tím chce člověk vyhrát, tak tu vyvařenou na závěr vyhodí a do talířů pak použije jinou (tu nevařím zvlášť, jen ji předem osmahnu na másle a pak přihodím do zcezeného vývaru ještě na chvilku povařit).

+21/0
12.10.2016 15:03

P49a38v59l10a 71H28r90a59d64i78l72o42v62a 3137421481954

Presne R^

+1/0
12.10.2016 16:20

Z79u16z67a20n16a 81V24l67a78c10h19o15v98á 8936472930

Přesně tak, polívka je pak správně silná.

0/0
12.10.2016 17:36

M73a48r13k35é67t60a 20Š62v18a91r55c45o39v92á 8704934107592

Souhlas!!! tahle to dělaly naše babičky a maminky a je to vynikající!!! Samozřejmostí k takovéto excelentní polévce by měly být domácí nudle!!!

No, ale přiznávám - já sama jsem je nedělala už léta..

+1/0
13.10.2016 10:36

A18l96e60n54a 17V89e62s30e65l59á 3803531825638

Já přešla na ty celestýnské. Je to přece jen méně pracné a vhodně naservírované to přitom působí docela honosně.

0/0
13.10.2016 11:38

M15a62r61t93i36n49a 12M41a21t92ě70j13k55o56v17á 5685472106236

Kosti a maso se vaří dohromady už podle Viléma Vrabce. Kosti se zapékají, aby byl vývar silnější. A zelenina se dává různá do vývaru a různá do polévky. Ale to je kuchařina, hospodyňka se tím rozhodně trápit nemusí, pokud nechce.

+7/0
12.10.2016 15:47

I57v17a 11Z12i53k12e75š59o62v58á 2181114118926

Tak s takovým kuchařským nesmyslem bych se být Vámi vůbec nechlubila. Račte se podívat do kuchařek napříč od Rettigové po dnešní např. od Pohlreicha nebo Pauluse. Ale asi jste lepší kuchařka než nějaký kuchaři s bibem nebo dokonce michelinskou hvězdou ;-D

+2/0
12.10.2016 16:22

M25a73r42t88a 50S26o94u13k44u98p60o80v50á 9606886540650

To je ale nesmysl:-)

+2/0
12.10.2016 16:30

K20a50t36e17ř97i93n24a 92P22e95š53k33o19v90á 7265106791963

Koukam jste si zavarila,ale bohuzel...jste mimo :-D

+2/0
12.10.2016 17:58

B53o19h38u98m22i59l42a 43M68a23j13e85r79o55v28á 4597571304

ta co se vaří v tom se vyhazuje nebo dává pejskovi a pak se tam dá čerstvá

+1/−1
12.10.2016 18:27

P60a41v36e29l 75S78o98b89o86t14k49a 5830664

A ještě na začátku ovařit 5 minut a vylejt kvůli špatně odkrvenému masu.

+1/0
12.10.2016 18:53







mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.