Klávesové zkratky na tomto webu - základní­
Přeskočit hlavičku portálu


Diskuse k článku

Nejlépe zahřeje poctivá polévka. Zkuste ji podle Koko nebo Pauluse

Spolu s klesajícími teplotami nastává ideální doba na misku teplé polévky. Následující recepty můžete až do čtvrtka ochutnat na pražském Andělu, kde je připravují přední čeští kuchaři pro benefiční Polívkovou smršť. Utržené peníze pomohou lidem po mozkové mrtvici nebo jiném poškození mozku.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

P63a16v62e47l 47S94o61b94o83t36k96a 5600104

Chemické kuře nebo stará slepice, dýně, celer?

No to asi zahřeje jen horké, stejně jakokaždá jiná horká voda ;-D;-D;-D

0/−8
12.10.2016 18:50

B81o72h46u45m14i45l58a 35M46a32j85e31r42o50v90á 4257721224

Mám se zahřát nebo opít?

+2/0
12.10.2016 18:26

P77a26v38l28a 76H55r68a66d81i65l98o38v55a 3437671491534

Tu celerovou urcite vyzkousim.

0/0
12.10.2016 16:21

I46v14a 26Z62i77k88e15š41o30v41á 2141964138466

Měla jsem možnost v pondělí ochutnat a je opravdu luxusní. A dneska byla dýňová a taky byla výborná.

0/0
12.10.2016 16:25

P32a70v57e80l 31S80o15b27o77t78k31a 5790594

Celerovou uvařte manželovi, pro ženské nemá význam.

+2/0
12.10.2016 20:31

M95a89r88t28i81n88a 13T85r97o20j44a88n20o96v97á 5453508715

Chcete-li opravdu silný a dobrý vývar, je potřeba maso a kosti vařit vždy zvlášť. Nevím, co je to na nešvar, cpát do toho rovnou zeleninu, ale je to bohužel vidět na každém rohu. Zelenina se též vaří zvlášť a před dohotovením se do masového vývaru přidává.

+3/−14
12.10.2016 14:57

A62l45e43n38a 80V74e21s85e44l36á 3683351945818

To si nemyslím. I ta zelenina vyvařením dává polévce chuť. Když už si s tím chce člověk vyhrát, tak tu vyvařenou na závěr vyhodí a do talířů pak použije jinou (tu nevařím zvlášť, jen ji předem osmahnu na másle a pak přihodím do zcezeného vývaru ještě na chvilku povařit).

+21/0
12.10.2016 15:03

P28a91v24l51a 11H59r25a93d27i48l22o36v68a 3697341821684

Presne R^

+1/0
12.10.2016 16:20

Z75u15z25a85n45a 31V25l25a77c41h46o61v43á 8596132370

Přesně tak, polívka je pak správně silná.

0/0
12.10.2016 17:36

M25a95r95k55é95t85a 35Š77v45a95r30c11o22v15á 8864134747592

Souhlas!!! tahle to dělaly naše babičky a maminky a je to vynikající!!! Samozřejmostí k takovéto excelentní polévce by měly být domácí nudle!!!

No, ale přiznávám - já sama jsem je nedělala už léta..

+1/0
13.10.2016 10:36

A62l20e18n46a 96V76e98s72e68l22á 3623591665448

Já přešla na ty celestýnské. Je to přece jen méně pracné a vhodně naservírované to přitom působí docela honosně.

0/0
13.10.2016 11:38

M84a20r71t73i78n85a 82M50a37t79ě88j25k29o13v20á 5905382716126

Kosti a maso se vaří dohromady už podle Viléma Vrabce. Kosti se zapékají, aby byl vývar silnější. A zelenina se dává různá do vývaru a různá do polévky. Ale to je kuchařina, hospodyňka se tím rozhodně trápit nemusí, pokud nechce.

+7/0
12.10.2016 15:47

I79v49a 93Z90i28k29e95š81o37v72á 2711274778616

Tak s takovým kuchařským nesmyslem bych se být Vámi vůbec nechlubila. Račte se podívat do kuchařek napříč od Rettigové po dnešní např. od Pohlreicha nebo Pauluse. Ale asi jste lepší kuchařka než nějaký kuchaři s bibem nebo dokonce michelinskou hvězdou ;-D

+2/0
12.10.2016 16:22

M45a89r49t41a 17S26o90u18k34u39p28o31v76á 9726886810400

To je ale nesmysl:-)

+2/0
12.10.2016 16:30

K50a60t78e27ř49i93n91a 51P76e95š58k20o78v20á 7115376781383

Koukam jste si zavarila,ale bohuzel...jste mimo :-D

+2/0
12.10.2016 17:58

B62o77h82u22m79i93l54a 19M75a69j50e56r17o98v95á 4327211474

ta co se vaří v tom se vyhazuje nebo dává pejskovi a pak se tam dá čerstvá

+1/−1
12.10.2016 18:27

P60a21v51e97l 97S63o20b67o80t39k24a 5380904

A ještě na začátku ovařit 5 minut a vylejt kvůli špatně odkrvenému masu.

+1/0
12.10.2016 18:53







mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.