Klávesové zkratky na tomto webu - základní­
Přeskočit hlavičku portálu
Zobrazit příspěvky: Doporučované Všechny podle vláken Všechny podle času

B33o90h41u30m54i30l47a 83M82a89j74e25r30o30v60á 4527131154

Mám se zahřát nebo opít?

+2/0
doporučit
12.10.2016 18:26

M41a87r65t34i64n65a 75T18r85o14j51a41n76o90v77á 5133718405

Chcete-li opravdu silný a dobrý vývar, je potřeba maso a kosti vařit vždy zvlášť. Nevím, co je to na nešvar, cpát do toho rovnou zeleninu, ale je to bohužel vidět na každém rohu. Zelenina se též vaří zvlášť a před dohotovením se do masového vývaru přidává.

+3/−14
doporučit
12.10.2016 14:57

P56a55v92e74l 96S87o24b30o62t12k13a 5210144

Chemické kuře nebo stará slepice, dýně, celer?

No to asi zahřeje jen horké, stejně jakokaždá jiná horká voda ;-D;-D;-D

0/−8
doporučit
12.10.2016 18:50







mobilní verze
© 1999–2016 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je součástí koncernu AGROFERT ovládaného Ing. Andrejem Babišem.