Diskuze

Hermelín, pomazánka a salát. Co jíst na chatě, když se vám nechce do vaření

Vaření na chatách a chalupách je zvláštní disciplínou českých kuchařů a kuchařek. Co si uvařit s omezeným množstvím surovin, aby to netrvalo moc dlouho a nebylo náročné na množství hrnců a pánviček? Poradila nám Adriana Pokorná ze Strop Café & Catering.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

;-D;-D;-D uz to vidim, jak se lide budou na vikend na chatu tahat se specializovanymi surovinami, nakldat hermelin....;-D

0 0
možnosti

No jistě, na chatě nebo na chalupě bývá jako běžná výbava mlýnek nebo mixér na mletí či drcení škvarků do pomazánky. To jsou ale rady.

1 0
možnosti

Toto jsou lehke recepty na chatu? S omezenym mnozstvim surovin?? Arasidove maslo, parmazan atd....to si lidi nekoupi ani domu.

10 0
možnosti

A mixovat si pesto...

1 0
možnosti
Foto

Omezené množství surovin ... arašídové máslo ... ;-D

7 0
možnosti

je napsáno, že není nutné. Spíš v receptu schází sušená rajčata.

0 0
možnosti