Klávesové zkratky na tomto webu - základní­
Přeskočit hlavičku portálu


Diskuse k článku

Menu podle Karolíny: marinovaný lilek, candát a čokoládové tartaletky

Uvařte si skvělé a lehce exotické letní menu spolu s Karolínou Kamberskou. Sladký lilek s mandlemi a kozím sýrem skvěle rozehřeje vaše chuťové pohádky na candáta s delikátním šalvějovým olejem a taboulehem s konopným semínkem. Korunu hostině pak nasadí čokoládovo-pomerančové tartaletky.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Foto

J98a17r56o21s15l37a58v80a 68K38a22d34l54a94s15o77v77á 9620704688378

Plátky lilku k marinování asi nemají být silné 2 cm, spíš tak půl cm, že ?

0/0
20.7.2016 12:46

F61i68l39i33p 82N22a64v57r43á79t84i94l 2607860973184

Chyba v článku: kolik gramů čokolády je potřeba při přípravě tartaletek?

0/0
16.7.2016 21:18







mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.