Ona

Diskuze

Nejlepší zmrzlina. Jak si ji koupit nebo vyrobit doma

Nechte se unést na zmrzlinové vlně. Horké léto přeje odvážným chutím – zmrzlina může být kaštanová, levandulová, estragonová, ze slaných arašídů nebo šumivého prosecca, prostě z toho, co máte doma. My víme, jak ji připravíte nejpoctivěji.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

J42o86s31e71f 86K18r16a63l

25. 6. 2016 20:48

To srovnání zmrzlináře s taxikářem je trefné. Nový zmrzlinový stroj s cenou začíná na čtvrt milionu kaček jako nová auta. ;-D

0 0
možnosti
JK

J84a77n 76K86o59s

25. 6. 2016 12:12

Nejlepsi zmrzlinu delaji v Tuchlovicich. R^

2 0
možnosti
MT

San Gimignano - gelateria Dondoli. Bohužel je to trochu z ruky.

1 0
možnosti
Foto

Zvlastni...ja zadnou susinu nepouzivam, pekne jen ze zloutku, smetany, mandlove mleko, necim to osladit, prichutit....a je vyborna.

1 0
možnosti
TN

Je to jednoduché, kvalitní gelato / zmrzlina je pouze v několika podnicích v Praze ( Angelato, pak přímo u pana "zmrzlinky", Puro a několik málo dalších). Jinde ne, bohužel. Občas se vynoří něco lepšího jako např. některé ve Fruitissimu, ale jinak bída...

0 0
možnosti
TS

Přidala bych Créme de la créme.

0 0
možnosti
JW

J97a46r47d88a 60W28o38l35f

25. 6. 2016 8:37

Většinou jsem bohužel narazil na zmrzliny typu obarvená voda. Ovšem minule jsem ochutnal pistáciovou, byla fakt dobrá ale 32Kč malej kopeček. A pak jsem ochutnal v Liberci na termnálu MHD, velká vanilková za dvacku a fakt lahodná krémová zmrzlina.

0 0
možnosti

Zkusím se zeptat v kavárně na Roztyláku, jestli ty pomeranče v tý zmrzce mají taky ze Sardinie. Myslím, že mi zavolají modrou sanitku směr Bohnice:-))

1 0
možnosti
PF

"(led)... díky soli taje až při vyšší teplotě..."

Není to naopak, Antone Pavloviči?

8 0
možnosti
PP

P47e60t77r 89P69e22t14r

25. 6. 2016 9:07

při vyšší taje, při nižší mrzne...teda aspoň podle logiky. Jinak by nemělo smysl ho tam dávat

1 0
možnosti
PM

Zajdu ochutnat. Jsem zvedav, jestli dela lepsi vanilkovou nez ja :-) Uz se tesim, az uzrajou a budu delat taky jahodovou, tresnovou, merunkovou, po tech se vzdycky zaprasi. Minuly rok jsem zkousel i pivovou, ale u te mam jeste co zlepsovat :-)

1 0
možnosti
AP

... jen škoda, že nebyl přidán alespoň základní recept ... ale asi je to tajemství podniku - chápu :-D:-)

3 1
možnosti
TN

Někde je video, jak vyrábí pistáciovou. Ochutnal jsem, vynikající a ta porce za ty peníze je jak dva "kopečky" někde jinde.

0 0
možnosti