- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Proč bych si měla válet doma suschi, když si můžu válet šunky?
Určitě to bude dobré, ale proč si na to nezajít někam do restaurace? Když už tak už
protoze v restauraci je to nehorazne predrazene....vetsinou...a navic, nas to valet bavi, a experimentujeme s chutema, je to i docela rychly, ryzi uvarite predem, a pak proste valite, krajite a ochutnavate....mnam :)
Tomuto pokrmu jsem na chuť nepřišla. Nemusím ho.
Nechápu, ja někdo může dát mínus komentáři čistě subjektivnímu. Kdo může nesouhlasit s tím, že konkrétně vám sushi nechutná?
fakt vám někdo dal recept na sushi s krabí tyčinkou? nebo byl jen autor článku kreativní...já jen že kladete důraz na kvalitní suroviny
když se vám to nechce válet tak to můžete tak nějak promíchat vše do kupy a jíst to třeba z korýtka
Předražená rýže a k tomu syrová ryba .
Za ty prachy mám v přepočtu na porci krásný steak z ryby a ještě nějakou přílohu.
Kde v Praze najdu bezpečné, čerstvé, kvalitní, nepředražené sushi, spíš jako street food než vysedávat v restauraci, a není to přitom žádná z těch diskutabilních čínských jídelen? Podělte se, díky.