Klávesové zkratky na tomto webu - základní­
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Tři jednoduché omáčky, které povýší domácí grilovačku na zážitek

S pěkným počasím se spousta z nás pouští do oblíbené úpravy masa i zeleniny nad žhavými uhlíky. Pokud si kromě špízů a salátu připravíte pro své hosty i následující rychlé omáčky podle šéfkuchaře Jana Kracíka, tak na vaši grilovačku jen tak nezapomenou.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

J77a73n60a 81H92e36ř87m28a41n72o97v83á 6270893101767

Ty recepty mi přijdou zbytečně složité.... Já dělám k masu několik druhů omáček, základ tvoří vždy zakysaná smetana. Do jedné dávám jen nasekaný kopr a libeček, trochu soli. Další je s rozmačkaným česnekem. Třetí medovo-hořčičná (používám hrubozrnou horčiči, nejlépe Bavorskou, ale Kremžská je taky OK. Pak sýrové omáčky, jedna s nivou, druhá s balkánským sýrem..... S všechny jsou k masu skvělé :-) A vždy stačí (kromě té zakysané smetany a soli) 1-2 suroviny.

0/0
9.6.2016 13:45





mobilní verze
© 1999–2016 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je součástí koncernu AGROFERT ovládaného Ing. Andrejem Babišem.