Klávesové zkratky na tomto webu - základní­
Přeskočit hlavičku portálu


Diskuse k článku

Krůtí maso je ideální při dietě. Zkuste karbanátky nebo plátky s kuskusem

Krůtí maso obsahuje málo tuku a hodí se proto skvěle k redukci váhy. Přinášíme vám chutné a přitom nepříliš kalorické recepty na krůtí plátky s kuskusem, karbanátky s grilovanou zeleninou, krůtí ragú s ananasem a krůtí stehna na bylinkách.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

P40a57v39e84l 36S33o66b82o31t86k97a 5550124

Krůtí maso je ještě horší než kuřecí nebo králičí.

Nechápu, při tom výběru daleko chutnějších a kvalitnějších mas která jsou na trhu, že ho může vůbec někdo jíst - přerostlou, narychlo vykrmenou slepici....

0/0
23.4.2016 21:37

L82i13n73d49a 57M58r28á48č58k57o22v19á 1588188309

v čem konkrétně je horší?

0/0
24.4.2016 15:11

P48a12v36e75l 25S62o35b20o84t44k23a 5490444

hlavní ze samozřejmě chuť

a králičí maso není plnohodnotné - pokud ztroskotáte v Austrálii a budete se živit jen králíky, po pár měsících na tom budete zdravotně velmi špatně.

Kuře je vyhoněné maso šlechtěním a krmením, a krůta je totéž na druhou.

Ale ani domácí krůta chuťově za nic nestojí - možná některá plemena, nevím, ale jinak krůtu beru jako cosi importovaného z té velké Ameriky kde i to slavnostní kuře na díkuvzdání musejí mít obrovské ;-D

(i když tedy netuším, i při vícečlených rodinách, jak to snědí. Možná proto jsou tak hmotní)

0/0
24.4.2016 16:56
Foto

M27i29r45o22s38l91a89v 52S83t74e70i60n94e60r 6218194793365

Tuky bohužel naše tělo potřebuje, pokud nechcete redukovat vaše svaly na úkor podkožních tukových vrstev. Na nedostatek tuků vaše tělo raguje úspornou taktikou, snižuje svalovinu, která přece spotřebovává energii a dělá si strategické zásoby hlavně kolem pasu a hýždí, s tukem pro ještě horší časy. Trochu pomůže denní sport, alespoň hodina námahy, ale správná výživa musí obsahovat vyvážené podíly uhlohydrátů, tuků, bílkovin a cholesterinu. Nebojte se vajec nebo másla, ty vám mohou jenom prospět, pokud nebudete přehánět. Z margarinu nebo rohlíků, oslazené minerálky (obrovské množství řepného cukru, vezměte si na to brejle!) budete brzo invalidou. Cukr je skryt skoro všude- v nakládaných okurkách, zavináčích, salámech, instantních potravinách, bez brýlí a důkladného studia složení jste ztraceni!

+1/0
23.4.2016 20:09

L11i47n94d29a 36M66r50á48č38k71o24v15á 1978248409

Samozřejmě máte pravdu, ale pokud si chceme dát vejce a máslo, tak už nezbývá prostor na tučné maso. Proto je krůtí ideální...

+1/0
24.4.2016 15:12

P91a72t46r78i38k 58H58u51b11k54a 2126394594723

Kruti maso jim po kilech. Pred varenim z krutich stejku odrezu zbytky kuze a na panvi na vode to uvarim s korenim. A pak k tomu ryze nebo brambory.

0/0
23.4.2016 20:00

Š35i42m22o30n 12D22a69l20e90c95k69ý 8260274336315

Snad si nebude někdo myslet, že když u prvního receptu použije 150g másla, tak to bude mít dietní.

+4/0
23.4.2016 11:44







mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.