Klávesové zkratky na tomto webu - základní­
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Krůtí maso je ideální při dietě. Zkuste karbanátky nebo plátky s kuskusem

Krůtí maso obsahuje málo tuku a hodí se proto skvěle k redukci váhy. Přinášíme vám chutné a přitom nepříliš kalorické recepty na krůtí plátky s kuskusem, karbanátky s grilovanou zeleninou, krůtí ragú s ananasem a krůtí stehna na bylinkách.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

P74a51v79e65l 62S42o92b49o17t66k30a 5440204

Krůtí maso je ještě horší než kuřecí nebo králičí.

Nechápu, při tom výběru daleko chutnějších a kvalitnějších mas která jsou na trhu, že ho může vůbec někdo jíst - přerostlou, narychlo vykrmenou slepici....

0/0
23.4.2016 21:37

L62i71n80d27a 35M13r11á74č14k61o51v15á 1928388719

v čem konkrétně je horší?

0/0
24.4.2016 15:11

P66a30v13e34l 59S88o31b61o62t90k51a 5320524

hlavní ze samozřejmě chuť

a králičí maso není plnohodnotné - pokud ztroskotáte v Austrálii a budete se živit jen králíky, po pár měsících na tom budete zdravotně velmi špatně.

Kuře je vyhoněné maso šlechtěním a krmením, a krůta je totéž na druhou.

Ale ani domácí krůta chuťově za nic nestojí - možná některá plemena, nevím, ale jinak krůtu beru jako cosi importovaného z té velké Ameriky kde i to slavnostní kuře na díkuvzdání musejí mít obrovské ;-D

(i když tedy netuším, i při vícečlených rodinách, jak to snědí. Možná proto jsou tak hmotní)

0/0
24.4.2016 16:56


Foto

M59i50r53o38s63l14a82v 30S26t59e71i84n38e51r 1695885378593

Tuky bohužel naše tělo potřebuje, pokud nechcete redukovat vaše svaly na úkor podkožních tukových vrstev. Na nedostatek tuků vaše tělo raguje úspornou taktikou, snižuje svalovinu, která přece spotřebovává energii a dělá si strategické zásoby hlavně kolem pasu a hýždí, s tukem pro ještě horší časy. Trochu pomůže denní sport, alespoň hodina námahy, ale správná výživa musí obsahovat vyvážené podíly uhlohydrátů, tuků, bílkovin a cholesterinu. Nebojte se vajec nebo másla, ty vám mohou jenom prospět, pokud nebudete přehánět. Z margarinu nebo rohlíků, oslazené minerálky (obrovské množství řepného cukru, vezměte si na to brejle!) budete brzo invalidou. Cukr je skryt skoro všude- v nakládaných okurkách, zavináčích, salámech, instantních potravinách, bez brýlí a důkladného studia složení jste ztraceni!

+1/0
23.4.2016 20:09

L69i14n31d81a 86M63r95á83č31k40o19v27á 1368828809

Samozřejmě máte pravdu, ale pokud si chceme dát vejce a máslo, tak už nezbývá prostor na tučné maso. Proto je krůtí ideální...

+1/0
24.4.2016 15:12

P58a24t62r18i22k 51H88u55b50k50a 2696404484313

Kruti maso jim po kilech. Pred varenim z krutich stejku odrezu zbytky kuze a na panvi na vode to uvarim s korenim. A pak k tomu ryze nebo brambory.

0/0
23.4.2016 20:00

Š46i60m72o35n 40D81a27l31e77c63k88ý 8420784816515

Snad si nebude někdo myslet, že když u prvního receptu použije 150g másla, tak to bude mít dietní.

+4/0
23.4.2016 11:44



mobilní verze
© 1999–2016 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je součástí koncernu AGROFERT ovládaného Ing. Andrejem Babišem.