Klávesové zkratky na tomto webu - základní­
Přeskočit hlavičku portálu


Diskuse k článku

Krůtí maso je ideální při dietě. Zkuste karbanátky nebo plátky s kuskusem

Krůtí maso obsahuje málo tuku a hodí se proto skvěle k redukci váhy. Přinášíme vám chutné a přitom nepříliš kalorické recepty na krůtí plátky s kuskusem, karbanátky s grilovanou zeleninou, krůtí ragú s ananasem a krůtí stehna na bylinkách.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

P57a48v19e24l 40S89o19b51o75t39k64a 5500804

Krůtí maso je ještě horší než kuřecí nebo králičí.

Nechápu, při tom výběru daleko chutnějších a kvalitnějších mas která jsou na trhu, že ho může vůbec někdo jíst - přerostlou, narychlo vykrmenou slepici....

0/0
23.4.2016 21:37

L89i36n13d83a 17M90r63á33č56k42o32v88á 1958908879

v čem konkrétně je horší?

0/0
24.4.2016 15:11

P33a60v49e60l 49S21o31b80o65t26k52a 5660244

hlavní ze samozřejmě chuť

a králičí maso není plnohodnotné - pokud ztroskotáte v Austrálii a budete se živit jen králíky, po pár měsících na tom budete zdravotně velmi špatně.

Kuře je vyhoněné maso šlechtěním a krmením, a krůta je totéž na druhou.

Ale ani domácí krůta chuťově za nic nestojí - možná některá plemena, nevím, ale jinak krůtu beru jako cosi importovaného z té velké Ameriky kde i to slavnostní kuře na díkuvzdání musejí mít obrovské ;-D

(i když tedy netuším, i při vícečlených rodinách, jak to snědí. Možná proto jsou tak hmotní)

0/0
24.4.2016 16:56


Foto

M94i73r95o89s14l91a36v 74S82t59e51i24n47e58r 1105155868343

Tuky bohužel naše tělo potřebuje, pokud nechcete redukovat vaše svaly na úkor podkožních tukových vrstev. Na nedostatek tuků vaše tělo raguje úspornou taktikou, snižuje svalovinu, která přece spotřebovává energii a dělá si strategické zásoby hlavně kolem pasu a hýždí, s tukem pro ještě horší časy. Trochu pomůže denní sport, alespoň hodina námahy, ale správná výživa musí obsahovat vyvážené podíly uhlohydrátů, tuků, bílkovin a cholesterinu. Nebojte se vajec nebo másla, ty vám mohou jenom prospět, pokud nebudete přehánět. Z margarinu nebo rohlíků, oslazené minerálky (obrovské množství řepného cukru, vezměte si na to brejle!) budete brzo invalidou. Cukr je skryt skoro všude- v nakládaných okurkách, zavináčích, salámech, instantních potravinách, bez brýlí a důkladného studia složení jste ztraceni!

+1/0
23.4.2016 20:09

L44i97n30d28a 25M89r14á11č68k68o55v46á 1668638339

Samozřejmě máte pravdu, ale pokud si chceme dát vejce a máslo, tak už nezbývá prostor na tučné maso. Proto je krůtí ideální...

+1/0
24.4.2016 15:12

P49a38t81r45i41k 83H13u64b22k50a 2106964454123

Kruti maso jim po kilech. Pred varenim z krutich stejku odrezu zbytky kuze a na panvi na vode to uvarim s korenim. A pak k tomu ryze nebo brambory.

0/0
23.4.2016 20:00

Š62i30m74o78n 90D18a68l92e76c58k16ý 8850134336665

Snad si nebude někdo myslet, že když u prvního receptu použije 150g másla, tak to bude mít dietní.

+4/0
23.4.2016 11:44





mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.