Klávesové zkratky na tomto webu - základní­
Přeskočit hlavičku portálu


Diskuse k článku

Na Velikonoce nesmí chybět bylinky a jehněčí. Skvělá je i slovenská baba

V dnešní době se uchovalo už jen pár tradic a málokdo dodržuje velikonoční období tak, jak tomu bylo dříve. Bez některých velikonočních dobrot si ale tyto svátky představit nelze. Přinášíme vám proto několik klasických pokrmů od nás i ze zahraničí, které by na velikonoční tabuli neměly chybět.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

F91r25a39n74t93i40s45e32k 11S62a95l50a16j50k16a 6161108795986

Jenom necita může vzít život jehněti,fůj Velikonocím.

+1/0
25.3.2016 12:41

I54v36a39n23a 87N62e10j11e74d14l50í26k89o57v67á 6308404603813

Ta topografie č.7 zobrazuje ty pravé velikonoční dekorace ;-)

+1/0
24.3.2016 18:50
Foto

S89y75l87v50i56e 41M25a46c11h34o30v81á 3541725725976

;-D;-D;-D

0/0
4.4.2016 15:01

P87a62v12l51a 21H92r39a70d27i60l45o16v92a 3477301751554

Je nejaky rozdil mezi velikonocni nadivkou a sekanici ? Ze to v clanku evidentne odlisuji. Ja myslela, ze je to to same.

0/0
24.3.2016 14:10

R27a88d32e65k 85K81o80p71u25l97e76t53ý 9327957527261

Nějak jsem v tom slovenském receptu nenašel co udělat s králíkem, který je v rotpisu surovin.

0/0
24.3.2016 7:16

J59a79n66a 38K18u70b95o46v27á 6329952948190

Očividně došlo k přeměně králičí pečeně na játra, což dost zamrzí. Obráceně by to bylo výhodnější;-D

0/0
24.3.2016 10:31







mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.