Klávesové zkratky na tomto webu - základní­
Přeskočit hlavičku portálu


Diskuse k článku

Na Velikonoce nesmí chybět bylinky a jehněčí. Skvělá je i slovenská baba

V dnešní době se uchovalo už jen pár tradic a málokdo dodržuje velikonoční období tak, jak tomu bylo dříve. Bez některých velikonočních dobrot si ale tyto svátky představit nelze. Přinášíme vám proto několik klasických pokrmů od nás i ze zahraničí, které by na velikonoční tabuli neměly chybět.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

F62r32a51n33t45i84s16e58k 86S20a16l58a52j80k36a 6801428705926

Jenom necita může vzít život jehněti,fůj Velikonocím.

+1/0
25.3.2016 12:41

I50v60a31n19a 56N90e82j46e52d62l34í27k70o96v51á 6498814853263

Ta topografie č.7 zobrazuje ty pravé velikonoční dekorace ;-)

+1/0
24.3.2016 18:50
Foto

S81y23l27v25i83e 73M28a55c49h65o96v30á 3411365475416

;-D;-D;-D

0/0
4.4.2016 15:01

P18a41v22l93a 42H61r48a62d95i61l92o45v61a 3117401541944

Je nejaky rozdil mezi velikonocni nadivkou a sekanici ? Ze to v clanku evidentne odlisuji. Ja myslela, ze je to to same.

0/0
24.3.2016 14:10

R26a87d78e32k 45K46o44p37u44l42e80t55ý 9417927897331

Nějak jsem v tom slovenském receptu nenašel co udělat s králíkem, který je v rotpisu surovin.

0/0
24.3.2016 7:16

J65a43n18a 68K91u83b29o74v63á 6289312798820

Očividně došlo k přeměně králičí pečeně na játra, což dost zamrzí. Obráceně by to bylo výhodnější;-D

0/0
24.3.2016 10:31







mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.