Klávesové zkratky na tomto webu - základní­
Přeskočit hlavičku portálu


Diskuse k článku

Na Velikonoce nesmí chybět bylinky a jehněčí. Skvělá je i slovenská baba

V dnešní době se uchovalo už jen pár tradic a málokdo dodržuje velikonoční období tak, jak tomu bylo dříve. Bez některých velikonočních dobrot si ale tyto svátky představit nelze. Přinášíme vám proto několik klasických pokrmů od nás i ze zahraničí, které by na velikonoční tabuli neměly chybět.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

F43r35a36n62t16i92s49e62k 13S90a68l57a28j50k97a 6221938875456

Jenom necita může vzít život jehněti,fůj Velikonocím.

+1/0
25.3.2016 12:41

I58v29a26n42a 66N50e97j90e59d31l97í52k36o29v47á 6488734933793

Ta topografie č.7 zobrazuje ty pravé velikonoční dekorace ;-)

+1/0
24.3.2016 18:50
Foto

S39y66l56v81i83e 28M40a91c93h85o33v57á 3651975925716

;-D;-D;-D

0/0
4.4.2016 15:01

P36a96v76l17a 45H72r36a97d63i22l40o46v58a 3747231771734

Je nejaky rozdil mezi velikonocni nadivkou a sekanici ? Ze to v clanku evidentne odlisuji. Ja myslela, ze je to to same.

0/0
24.3.2016 14:10

R54a23d51e78k 88K59o84p83u66l79e59t67ý 9377227297771

Nějak jsem v tom slovenském receptu nenašel co udělat s králíkem, který je v rotpisu surovin.

0/0
24.3.2016 7:16

J63a48n54a 12K66u81b62o58v20á 6199572298760

Očividně došlo k přeměně králičí pečeně na játra, což dost zamrzí. Obráceně by to bylo výhodnější;-D

0/0
24.3.2016 10:31







mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.