Klávesové zkratky na tomto webu - základní­
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Nerozlučná dvojka brokolice a sýr. Kuličky s parmezánem i quiche

S brokolicí vám nuda v kuchyni rozhodně nehrozí. Vyzkoušejte následující skvělé recepty kombinující brokolici s parmezánem, čedarem i plísňovým sýrem.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

T39e82r64e46z38a 64N56o81v55o32t37n19á 7569673947727

S brokolicí je zábava hlavně za pár hodin po pozření ;-D

0/0
13.3.2016 21:24
Foto

K91r97i72s73t29i24n23a 81D19o93u25b42r32a23v61o16v32á 3717285147654

Připojuji se k tomu křehkému těstu. je to neporovnatelně jiný výsledek a stojí to za to. je jednoduché a není třeba si kazit quiche listovým těstem.

+2/0
13.3.2016 20:09

P74e56t15r 63J31u49r81č71e55k 4219704850

Šůša vůbec netuší, z čeho se dělá pravá francouzská quiche, toto je ubohá imitace. Žádné listové těsto, ale speciální křehké těsto, které je po upečení kompaktní a nelístkuje. Žádné mléko s vejci, ale créme fraiche nebo alespoň kysaná smetana naředěná sladkou a se žloutkem a lžičkou mouky.

+5/0
13.3.2016 19:42


M12a29r90t42i64n 90K24o69p82e37c44k49ý 3248587419694

Ok, až na "tip blogerky Šůši". To si děláte legraci, že opíšete doslova z wikipedie definici, co je to Bleu d’Auvergne a uděláte z toho "tip" a navíc nějaké "blogerky"?!? 8-oRv

+4/−1
13.3.2016 13:55





mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je součástí koncernu AGROFERT ovládaného Ing. Andrejem Babišem.