Klávesové zkratky na tomto webu - základní­
Přeskočit hlavičku portálu


Diskuse k článku

Nerozlučná dvojka brokolice a sýr. Kuličky s parmezánem i quiche

S brokolicí vám nuda v kuchyni rozhodně nehrozí. Vyzkoušejte následující skvělé recepty kombinující brokolici s parmezánem, čedarem i plísňovým sýrem.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

T12e31r80e54z86a 13N20o65v53o86t15n58á 7229503557797

S brokolicí je zábava hlavně za pár hodin po pozření ;-D

0/0
13.3.2016 21:24
Foto

K91r22i97s95t39i77n29a 92D32o85u46b36r53a72v19o10v37á 3317205337574

Připojuji se k tomu křehkému těstu. je to neporovnatelně jiný výsledek a stojí to za to. je jednoduché a není třeba si kazit quiche listovým těstem.

+2/0
13.3.2016 20:09

P71e41t57r 58J57u61r80č96e69k 4129944180

Šůša vůbec netuší, z čeho se dělá pravá francouzská quiche, toto je ubohá imitace. Žádné listové těsto, ale speciální křehké těsto, které je po upečení kompaktní a nelístkuje. Žádné mléko s vejci, ale créme fraiche nebo alespoň kysaná smetana naředěná sladkou a se žloutkem a lžičkou mouky.

+5/0
13.3.2016 19:42

M33a95r84t46i67n 62K34o11p86e31c11k65ý 3828227809774

Ok, až na "tip blogerky Šůši". To si děláte legraci, že opíšete doslova z wikipedie definici, co je to Bleu d’Auvergne a uděláte z toho "tip" a navíc nějaké "blogerky"?!? 8-oRv

+4/−1
13.3.2016 13:55







mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.