Klávesové zkratky na tomto webu - základní­
Přeskočit hlavičku portálu


Diskuse k článku

Zlepšete své zažívání. Pomůže běh, bylinky i změna jídelníčku

Trávicí potíže se projeví bolestí břicha nebo také pálením žáhy. Tělo tak dává najevo, že už je cukrů a tuků doslova plné, a prosí o stravu, kterou zvládne lépe zpracovat. Nemyslí tím tabletku z lékárny, spíše volá po vyvážené stravě, malých porcích a pohybu. Jak zlepšit zažívání, zjišťoval magazín Rodina DNES.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

E59v20a 81H98u41r53t78o78v13a 9764296606918

Žaludeční vředy způsobuje Helicobacter Pylori. Ne stres.

+1/0
31.1.2016 18:54

L54u33c83i41e 78P80o41k25o66r66o60v90á 1341482734402

Vláknina neboli Psyllium - na každá vláknina je přece psyllium

+1/0
31.1.2016 14:05

L74u60k22á36š 78A74d50a54m16e52c 3147793250807

"NEBOLI spojuje dva výrazy významem přibližně stejné (zprav. růz. pojmenování téže věci)"

Zdroj: Slovník spisovného jazyka českého

0/0
1.2.2016 22:32

M13i33l46a79n 25C38i80h42l61á51ř 6178605442537

Přežeru se jako prase,

vůbec mi to neva,

je to jenom o grimase,

když se krouti střeva.

Vyběhnu na toaletu,

jsem rad,že to přežiji,

bafnu jednu cigaretu,

trávu doma pěstuji.

0/0
31.1.2016 8:03

J24a47n 50M28e40r14t71a 3112670471648

Proč každý podobný článek musí zahrnovat seznam "zázraků"? "Chilli papričky: Pálivé chilli papričky dokážou rozpohybovat i línější organismus. Zrychlují metabolismus a navíc obsahují bílkoviny, které se hodí při hubnutí." Jo, obsahují 2 g bílkovin na 100 g. Podobně jako třeba brambory a kde co dalšího. Akorát pro většinu lidí je jednodušší sníst 100 g brambor než 100 g pálivých papriček. Když si přihodím papričku o hmotnosti 5 g do jídla, tak mě 0,2 % doporučené denní dávky bílkovin fakt nevytrhne.

+6/0
30.1.2016 12:58

Z74d57e43n86ě71k 37R37a44j50s84k57ý 4661866685586

Přidám se: Jaký je rozdíl mezi kořením a chili papričkou, když kayenský pepř je rozemletá paprička? Přitom článek papričku doporučuje, ale koření prý dráždí. Čím dráždí takový kmín?

Jinak zase nemohu říci, že je napsán špatně, problém je ale vždy v "univerzálnosti." Co totiž prospívá jednomu, to může druhému škodit. :-P;-)

+3/0
31.1.2016 10:08

A12n92t28o60n83í71n 24S15á11d90l15í62k 7608849753403

Kdo nezažil reflux,těko pochopí změnu jídelníčku a velikosti porcí!

V článku je to docela dobře napsáno!

0/0
31.1.2016 23:50

A31n78t41o59n63í33n 98S74á78d79l33í10k 7128389883833

omluva: těžko

0/0
31.1.2016 23:51

P41e71t55r69a 17N49o86v80á13k43o37v85á 7798326734828

Tak rozdíl je už jenom v tom, že jedno je čerstvé a druhé vysušené. Mezi čerstvými a sušenými bylinkami je vždy rozdíl, takže může být rozdíl i mezi čerstvými (míněno ještě nevysušenými) a sušenými papričkami.

0/0
13.2.2016 22:35







mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.