Klávesové zkratky na tomto webu - základní­
Přeskočit hlavičku portálu


Diskuse k článku

Zlepšete své zažívání. Pomůže běh, bylinky i změna jídelníčku

Trávicí potíže se projeví bolestí břicha nebo také pálením žáhy. Tělo tak dává najevo, že už je cukrů a tuků doslova plné, a prosí o stravu, kterou zvládne lépe zpracovat. Nemyslí tím tabletku z lékárny, spíše volá po vyvážené stravě, malých porcích a pohybu. Jak zlepšit zažívání, zjišťoval magazín Rodina DNES.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

E13v61a 81H42u62r56t37o87v60a 9124126846548

Žaludeční vředy způsobuje Helicobacter Pylori. Ne stres.

+1/0
31.1.2016 18:54

L25u60c28i54e 17P73o54k74o39r95o27v13á 1881282244952

Vláknina neboli Psyllium - na každá vláknina je přece psyllium

+1/0
31.1.2016 14:05

L37u72k12á13š 80A27d51a46m43e41c 3247903210917

"NEBOLI spojuje dva výrazy významem přibližně stejné (zprav. růz. pojmenování téže věci)"

Zdroj: Slovník spisovného jazyka českého

0/0
1.2.2016 22:32

M10i27l12a25n 81C64i81h86l72á13ř 6168535102727

Přežeru se jako prase,

vůbec mi to neva,

je to jenom o grimase,

když se krouti střeva.

Vyběhnu na toaletu,

jsem rad,že to přežiji,

bafnu jednu cigaretu,

trávu doma pěstuji.

0/0
31.1.2016 8:03

J62a27n 66M28e63r84t56a 3312830421188

Proč každý podobný článek musí zahrnovat seznam "zázraků"? "Chilli papričky: Pálivé chilli papričky dokážou rozpohybovat i línější organismus. Zrychlují metabolismus a navíc obsahují bílkoviny, které se hodí při hubnutí." Jo, obsahují 2 g bílkovin na 100 g. Podobně jako třeba brambory a kde co dalšího. Akorát pro většinu lidí je jednodušší sníst 100 g brambor než 100 g pálivých papriček. Když si přihodím papričku o hmotnosti 5 g do jídla, tak mě 0,2 % doporučené denní dávky bílkovin fakt nevytrhne.

+6/0
30.1.2016 12:58

Z80d29e14n62ě94k 80R54a56j36s80k45ý 4481166405516

Přidám se: Jaký je rozdíl mezi kořením a chili papričkou, když kayenský pepř je rozemletá paprička? Přitom článek papričku doporučuje, ale koření prý dráždí. Čím dráždí takový kmín?

Jinak zase nemohu říci, že je napsán špatně, problém je ale vždy v "univerzálnosti." Co totiž prospívá jednomu, to může druhému škodit. :-P;-)

+3/0
31.1.2016 10:08

A92n31t29o12n40í27n 98S84á27d79l55í66k 7698379593903

Kdo nezažil reflux,těko pochopí změnu jídelníčku a velikosti porcí!

V článku je to docela dobře napsáno!

0/0
31.1.2016 23:50

A45n82t20o29n68í11n 42S25á75d34l18í60k 7658329753723

omluva: těžko

0/0
31.1.2016 23:51

P96e44t82r26a 14N83o57v89á11k72o47v91á 7678316624208

Tak rozdíl je už jenom v tom, že jedno je čerstvé a druhé vysušené. Mezi čerstvými a sušenými bylinkami je vždy rozdíl, takže může být rozdíl i mezi čerstvými (míněno ještě nevysušenými) a sušenými papričkami.

0/0
13.2.2016 22:35







mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.