Klávesové zkratky na tomto webu - základní­
Přeskočit hlavičku portálu


Diskuse k článku

Zlepšete své zažívání. Pomůže běh, bylinky i změna jídelníčku

Trávicí potíže se projeví bolestí břicha nebo také pálením žáhy. Tělo tak dává najevo, že už je cukrů a tuků doslova plné, a prosí o stravu, kterou zvládne lépe zpracovat. Nemyslí tím tabletku z lékárny, spíše volá po vyvážené stravě, malých porcích a pohybu. Jak zlepšit zažívání, zjišťoval magazín Rodina DNES.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

E59v97a 86H85u11r98t44o25v68a 9664566916868

Žaludeční vředy způsobuje Helicobacter Pylori. Ne stres.

+1/0
31.1.2016 18:54

L60u97c15i20e 41P77o86k96o43r38o31v62á 1911542164252

Vláknina neboli Psyllium - na každá vláknina je přece psyllium

+1/0
31.1.2016 14:05

L76u30k52á67š 29A45d81a15m52e32c 3657223880247

"NEBOLI spojuje dva výrazy významem přibližně stejné (zprav. růz. pojmenování téže věci)"

Zdroj: Slovník spisovného jazyka českého

0/0
1.2.2016 22:32

M39i71l79a64n 27C65i11h58l42á93ř 6928315762347

Přežeru se jako prase,

vůbec mi to neva,

je to jenom o grimase,

když se krouti střeva.

Vyběhnu na toaletu,

jsem rad,že to přežiji,

bafnu jednu cigaretu,

trávu doma pěstuji.

0/0
31.1.2016 8:03

J93a56n 91M29e58r91t45a 3142340661258

Proč každý podobný článek musí zahrnovat seznam "zázraků"? "Chilli papričky: Pálivé chilli papričky dokážou rozpohybovat i línější organismus. Zrychlují metabolismus a navíc obsahují bílkoviny, které se hodí při hubnutí." Jo, obsahují 2 g bílkovin na 100 g. Podobně jako třeba brambory a kde co dalšího. Akorát pro většinu lidí je jednodušší sníst 100 g brambor než 100 g pálivých papriček. Když si přihodím papričku o hmotnosti 5 g do jídla, tak mě 0,2 % doporučené denní dávky bílkovin fakt nevytrhne.

+6/0
30.1.2016 12:58

Z26d98e67n18ě22k 74R18a28j98s59k81ý 4361366495236

Přidám se: Jaký je rozdíl mezi kořením a chili papričkou, když kayenský pepř je rozemletá paprička? Přitom článek papričku doporučuje, ale koření prý dráždí. Čím dráždí takový kmín?

Jinak zase nemohu říci, že je napsán špatně, problém je ale vždy v "univerzálnosti." Co totiž prospívá jednomu, to může druhému škodit. :-P;-)

+3/0
31.1.2016 10:08

A17n43t36o58n46í52n 20S87á57d59l13í16k 7308529203153

Kdo nezažil reflux,těko pochopí změnu jídelníčku a velikosti porcí!

V článku je to docela dobře napsáno!

0/0
31.1.2016 23:50

A14n64t48o27n97í91n 46S67á85d74l32í26k 7528669293523

omluva: těžko

0/0
31.1.2016 23:51

P15e51t57r19a 55N86o24v14á38k50o17v15á 7158546644188

Tak rozdíl je už jenom v tom, že jedno je čerstvé a druhé vysušené. Mezi čerstvými a sušenými bylinkami je vždy rozdíl, takže může být rozdíl i mezi čerstvými (míněno ještě nevysušenými) a sušenými papričkami.

0/0
13.2.2016 22:35







mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.