Klávesové zkratky na tomto webu - základní­
Přeskočit hlavičku portálu


Diskuse k článku

Zkuste nutričně vyváženou a na přípravu nenáročnou krabičkovou dietu

Žádné zákazy, příkazy a omezení, ale chutná jídla připravená podle zásad moderní gastronomie. To je dieta, které fandíme. Už žádná speciální jídla pro vás a ostatní členy rodiny, vařit budete jenom jednou. Jenom nezapomeňte schovat „svou“ dietní porci na druhý den do krabičky, abyste měla s sebou vždycky hotové jídlo do práce.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

D74a61g48m11a31r 22P85a86l10i62c26k83o77v27a 2429101256145

Vážení a milí, jako jednatelka firmy COOL COOK CZ s,r.o která s důvěrou poskytla redakci ONA Dnes nejen veškeré receptury ,ale i kompletní přesné nutričně vypočítané a vyvážené jídelníčky musím konstatovat následující. Bohužel náš materiál byl změněn a nesprávně zveřejněn (bez příloh pečiva k snídaním a svačinám) a mnoho jiných chyb. Proto např.neseděly denní energetické hodnoty. Naše firma používá s úspěchem tyto jídelníčky jod svého založení o čemž se můžete přesvědčit na našich webových stránkách www.coolcook.eu a máme řadu spokojených klientů z řad diabetiků a i těch,kteří chtěji jíst racionálně a při tom pestře. Dagmar Paličková-jednatelka společnosti

0/0
13.1.2016 13:09

J82i48r20i 13Z94u78z94a53ň94á38k 4218210923486

Nejlepší dieta je nežrat jako prase a to je ten základ.;-D

0/0
12.1.2016 12:12

J87a39r30k72a 24K69r91e21j85č84í 8594926791750

Nejsem výživový poradce, ale zajímám se o to. Návod se mi na hubnutí moc nezdá (vlastně jo zhubnete, ale co ten jojo efekt?). Pokud chceme zhubnout, měli bychom dopoledne přijímat víc sacharidů a večer naopak. V dopolední svačině chybí sacharidy. Nevím, kde vzali 6000 kJ za den, pokud si porce spočítám, vyjde denní příjem na 4570 kJ - to je podvýživa. Pokud 3x týdně lehce cvičím, hubnu už při 6500 kJ. když necvičím, tak se snažím příjem udržet kolem 6000-6200 kJ a to měřím "jen" 164 cm.

+1/0
11.1.2016 8:37

D84a54g57m51a76r 59P95a61l70i45c41k74o85v60a 2309741106255

Vážená paní Krejčí, zveřejnila jsem vysvětlení na tomto diskuzním serveru. Redakce Ona dnes změnila naše materiály bez našeho vědomí. Budeme očekávat v dalších číslech nápravu. Dagmar Paličková-jednatelka společnosti

0/0
13.1.2016 13:11

F12e32r13d11i41n87a52n73d 36S32m52r57č41e58k 7468291667447

Drahé, zbytečné. Není nad to si uvařit z vlastních surovin. Když člověk chce, ten čas si na to vždy najde, a není to zase taková věda, jak se nám snaží výživoví poradci namluvit...

+2/0
10.1.2016 22:03

S18t45a20n77i45s64l35a28v 40S36t26u28p83k63a 6421125605310

Každá přijímaná strava má nějaké chemické složení, se kterým si naše tělo musí poradit a látky odbourávat v závislosti na našich predispozicích, fyziologii, aktuálním fyziologickém stavu, vyvíjené činnosti, ale i demografie (prostředí, ve kterém vyrostl a pohybuje se), tedy dále jen:

věk, vyvíjená činnost, výška, váha, zatížení, kterými trpíme (mnohdy nevíme) atd., je vždy nutné volit vhodný přísun, množství a druh přijímané potravy a vhodný pohyb.

Zaručený recept pro populaci je tak zpravidla zavádějící a hodně záleží na každém jednotlivci zvlášť.

Některé kauzality:

http://apps.faf.cuni.cz/gerontology/nutrition/agedependence/Agedependence.asp

+1/0
10.1.2016 13:46
Foto

I38v64o 86C23h42u41d49o27b26a 9160206231444

opravdu vyvážená strava sýr se sýrem(niva) samej tuk,bílkoviny na nulea vláknina žádná(kousek ananasu to nespasí);-D;-D;-D

+2/0
10.1.2016 12:41

K59a43r11e90l 46R82o10t70t 6819710756

mimochodem, tilapie není mořský, ale nilský okoun, tedy sladkovodní

+1/0
10.1.2016 10:31

J10a39r40o94s82l34a41v 35T47a33c83h17o10v16s54k73y 2942450924520

Hlavne tilapie je tlamovec a ne okoun.

0/0
10.1.2016 11:35

M55i63c35h86a86e87l80a 17P69l34a82n15á 2803797233367

http://www.receptyonline.cz/tilapie-nilska-okounovec--2068.html

Nicmene se k nam dovazi hlavne z Vietnamu a Ciny a podminky pestovani jsou podobne jako u pangasia. Takze nevim, jestli je o co stat.

+1/0
10.1.2016 14:11

S85i75l32v80a 22N66o66v80á33k56o24v12á 8655744409

Z praktického hlediska - nedobré, drahé a časově náročné.

A to si jídlo do práce chystám každý den - takže mám vyzkoušeno.

+9/−1
10.1.2016 10:09

M45a98r66c94e30l26a 13K18o16u11ř60i23l80o66v13á 3821521903515

neptrebujeme zadne krabicky, chce to jen se trochu omezit a disciplina.nejlevnejsi a nejlepe fungujici recept

+7/0
10.1.2016 10:08

R17a29d14i57m 53S87v67o15b69o82d79a 9733159186212

presne. kdyz chce nekdo zhubnout, tak obcas musi citit ten bl by pocit: hlad.

ale to hodne lidi nevydrzi

+1/−1
10.1.2016 11:49

P12e48t77r95a 69N44o43v67á12k75o64v23á 7778226284868

Cítím ho často a nefunguje to. Nejsem jak rpotek. Takže asi to nebude ono.

0/0
10.1.2016 12:48

A40l32e90n68a 31V34e95s28e26l34á 3553671735488

Resp. to nevydrží téměř nikdo. Mně vždycky skočí váha rychle nahoru, když mám frmol v práci a málo času se najíst. To pak bych večer hlady "sežrala babičku i s Karkulkou". Naopak, když si hlídám, abych ten hlad nestihla dostat, tak váhu držím či hubnu, podle toho jak si smyslím a naplánuju.

0/0
10.1.2016 18:36

H98a84n58a 66D87o89s64t65á59l29o26v60á 1829324560694

Nemusí zažít hlad, naopak by vůbec neměl.

+2/0
10.1.2016 19:11

A50l79e23n24a 15V34e16s33e62l44á 3593871405148

"Krabičky" jsou v názvu jen proto, že do nich si to narovnáte a berete sebou do práce. Na meníčkách v závodce či v hospodě se to "trochu se omezit" prostě hůř hlídá - o to v podstatě v té tzv. "krabičkové dietě" jde...

0/0
10.1.2016 17:10

J84a24r51o51s91l41a65v 18D70o47š72e26k 7279668614964

Drahé, celkem náročné a navíc asi ani ne moc chutné. Tak této firmě se vyhýbejte.

+5/0
10.1.2016 9:55

M71a61r67t38i93n 51S82u59c96h57á91n26e11k 9797282271915

Dieta = kokotina. Je to jen kšeft.

+2/−1
10.1.2016 9:06

D43a12n58i97e84l 60P94u11m22p85a 7710404552374

Mě krabičky nechutnaj :-P

+1/0
10.1.2016 9:01

R58o40m45a43n 79Č68e22c21h50u22r91a 6522179807699

Tak jez jen to vevnitř...

+8/0
10.1.2016 9:07

M16i58l60e10n84a 70K39l12o66u36č27k87o69v80á 1394423461150

A kdo to bude všechno chystat? Matka, která chodí do práce na plný úvazek? A má malé deti? A jak chutná ohrivana tilapie druhý den? A nakonec - docela drahé suroviny.

+5/0
10.1.2016 8:58

K14a84t45e40ř72i69n65a 91S58e40d29l95á28č34k76o23v51á 3143428976180

A tu nivovou pomazanku budu jist s cim? Snidane neni vyvazena - po trosicce nizkotucnyho jogurtu s kouskem hrusky bude mit clovek za chvili hlad.

+7/0
10.1.2016 8:41
Foto

I32v53o 55C98h12u17d97o56b29a 9910806711564

té hrušky jsou čtyři porce;-D:-P;-D

+1/0
10.1.2016 12:39

K88a56r91e92l 17D56o66k85t62o16r 4577209364250

Hmm, prostě pro valnou většinu hubnoucích mňamka jako hrom. Rv

+1/0
10.1.2016 8:33

A79l70e34n20a 49V65e42s57e94l88á 3473781625198

Ta večeře mi takhle od oka přijde podhodnocená - leda že by u těch pistácií byla v hmotnosti jedna nula navíc.

K dopolední svačině je pomazánka - ale už nic, na čem by byla pomazaná... (Asi bych radši dala tu pomazánku k celozrnné housce k snídani a jogurt s hruškou bez pečiva k svačině, to by byl tak nějak logičtěji vystavěný jídelníček.)

Ale rámcově dobrý.

+1/0
10.1.2016 8:08

K35a71r76e22l 47N18a96s61t42o79u79p32i57l 3510881950601

Nic noveho, dam si dva platky tlacenky do krabicky, k tomu nakrajet cibuli, trosku octa, chleba vedle.....

+11/0
10.1.2016 7:52

M20i63l38a45n 46P92a30c14e59k 6180803582403

Pekny clanek. Akorat zadavatel asi nebude moc spokojeny - trochu se vam to vymklo s tema ockama (www.coolcoook.eu). ;-D

0/0
10.1.2016 3:31

O60n36d76ř43e38j 20Z27d61e59r26a61d51i35č86k26a 6294615823488

Nelíbí.

+3/0
10.1.2016 1:19







mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.