Klávesové zkratky na tomto webu - základní­
Přeskočit hlavičku portálu


Diskuse k článku

Zkuste nutričně vyváženou a na přípravu nenáročnou krabičkovou dietu

Žádné zákazy, příkazy a omezení, ale chutná jídla připravená podle zásad moderní gastronomie. To je dieta, které fandíme. Už žádná speciální jídla pro vás a ostatní členy rodiny, vařit budete jenom jednou. Jenom nezapomeňte schovat „svou“ dietní porci na druhý den do krabičky, abyste měla s sebou vždycky hotové jídlo do práce.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

D89a52g18m32a77r 91P93a48l37i17c29k97o47v30a 2389491816615

Vážení a milí, jako jednatelka firmy COOL COOK CZ s,r.o která s důvěrou poskytla redakci ONA Dnes nejen veškeré receptury ,ale i kompletní přesné nutričně vypočítané a vyvážené jídelníčky musím konstatovat následující. Bohužel náš materiál byl změněn a nesprávně zveřejněn (bez příloh pečiva k snídaním a svačinám) a mnoho jiných chyb. Proto např.neseděly denní energetické hodnoty. Naše firma používá s úspěchem tyto jídelníčky jod svého založení o čemž se můžete přesvědčit na našich webových stránkách www.coolcook.eu a máme řadu spokojených klientů z řad diabetiků a i těch,kteří chtěji jíst racionálně a při tom pestře. Dagmar Paličková-jednatelka společnosti

0/0
13.1.2016 13:09

J89i84r43i 84Z17u81z25a91ň41á90k 4698840923876

Nejlepší dieta je nežrat jako prase a to je ten základ.;-D

0/0
12.1.2016 12:12

J73a45r42k76a 77K37r17e50j50č52í 8804176771890

Nejsem výživový poradce, ale zajímám se o to. Návod se mi na hubnutí moc nezdá (vlastně jo zhubnete, ale co ten jojo efekt?). Pokud chceme zhubnout, měli bychom dopoledne přijímat víc sacharidů a večer naopak. V dopolední svačině chybí sacharidy. Nevím, kde vzali 6000 kJ za den, pokud si porce spočítám, vyjde denní příjem na 4570 kJ - to je podvýživa. Pokud 3x týdně lehce cvičím, hubnu už při 6500 kJ. když necvičím, tak se snažím příjem udržet kolem 6000-6200 kJ a to měřím "jen" 164 cm.

+1/0
11.1.2016 8:37

D93a43g29m42a84r 42P46a37l19i14c45k36o16v85a 2609121786515

Vážená paní Krejčí, zveřejnila jsem vysvětlení na tomto diskuzním serveru. Redakce Ona dnes změnila naše materiály bez našeho vědomí. Budeme očekávat v dalších číslech nápravu. Dagmar Paličková-jednatelka společnosti

0/0
13.1.2016 13:11

F24e40r33d11i87n61a71n53d 53S49m43r90č14e98k 7138351977967

Drahé, zbytečné. Není nad to si uvařit z vlastních surovin. Když člověk chce, ten čas si na to vždy najde, a není to zase taková věda, jak se nám snaží výživoví poradci namluvit...

+2/0
10.1.2016 22:03

S71t36a98n59i50s46l36a37v 41S50t31u31p88k48a 6721385925470

Každá přijímaná strava má nějaké chemické složení, se kterým si naše tělo musí poradit a látky odbourávat v závislosti na našich predispozicích, fyziologii, aktuálním fyziologickém stavu, vyvíjené činnosti, ale i demografie (prostředí, ve kterém vyrostl a pohybuje se), tedy dále jen:

věk, vyvíjená činnost, výška, váha, zatížení, kterými trpíme (mnohdy nevíme) atd., je vždy nutné volit vhodný přísun, množství a druh přijímané potravy a vhodný pohyb.

Zaručený recept pro populaci je tak zpravidla zavádějící a hodně záleží na každém jednotlivci zvlášť.

Některé kauzality:

http://apps.faf.cuni.cz/gerontology/nutrition/agedependence/Agedependence.asp

+1/0
10.1.2016 13:46
Foto

I65v91o 55C67h69u41d88o96b92a 9270106451334

opravdu vyvážená strava sýr se sýrem(niva) samej tuk,bílkoviny na nulea vláknina žádná(kousek ananasu to nespasí);-D;-D;-D

+2/0
10.1.2016 12:41

K80a86r62e40l 51R51o63t88t 6859740606

mimochodem, tilapie není mořský, ale nilský okoun, tedy sladkovodní

+1/0
10.1.2016 10:31

J30a30r32o32s59l94a28v 74T16a64c68h15o51v14s65k67y 2702530534190

Hlavne tilapie je tlamovec a ne okoun.

0/0
10.1.2016 11:35

M36i94c27h49a43e35l17a 30P85l38a57n79á 2263947473497

http://www.receptyonline.cz/tilapie-nilska-okounovec--2068.html

Nicmene se k nam dovazi hlavne z Vietnamu a Ciny a podminky pestovani jsou podobne jako u pangasia. Takze nevim, jestli je o co stat.

+1/0
10.1.2016 14:11

S46i97l98v35a 38N67o21v80á21k36o85v83á 8925454429

Z praktického hlediska - nedobré, drahé a časově náročné.

A to si jídlo do práce chystám každý den - takže mám vyzkoušeno.

+9/−1
10.1.2016 10:09

M65a33r34c13e81l87a 33K86o96u87ř77i17l88o87v56á 3661261583145

neptrebujeme zadne krabicky, chce to jen se trochu omezit a disciplina.nejlevnejsi a nejlepe fungujici recept

+7/0
10.1.2016 10:08

R16a55d19i11m 66S58v38o61b24o80d44a 9123449226462

presne. kdyz chce nekdo zhubnout, tak obcas musi citit ten bl by pocit: hlad.

ale to hodne lidi nevydrzi

+1/−1
10.1.2016 11:49

P60e70t22r45a 36N77o23v20á12k46o60v60á 7328916634688

Cítím ho často a nefunguje to. Nejsem jak rpotek. Takže asi to nebude ono.

0/0
10.1.2016 12:48

A68l34e88n38a 86V55e32s67e54l53á 3353181155618

Resp. to nevydrží téměř nikdo. Mně vždycky skočí váha rychle nahoru, když mám frmol v práci a málo času se najíst. To pak bych večer hlady "sežrala babičku i s Karkulkou". Naopak, když si hlídám, abych ten hlad nestihla dostat, tak váhu držím či hubnu, podle toho jak si smyslím a naplánuju.

0/0
10.1.2016 18:36

H85a42n94a 51D37o84s53t79á31l35o92v44á 1179634150964

Nemusí zažít hlad, naopak by vůbec neměl.

+2/0
10.1.2016 19:11

A15l68e59n21a 75V76e55s82e58l15á 3483541905828

"Krabičky" jsou v názvu jen proto, že do nich si to narovnáte a berete sebou do práce. Na meníčkách v závodce či v hospodě se to "trochu se omezit" prostě hůř hlídá - o to v podstatě v té tzv. "krabičkové dietě" jde...

0/0
10.1.2016 17:10

J51a14r15o49s60l28a65v 79D64o78š25e87k 7139628454524

Drahé, celkem náročné a navíc asi ani ne moc chutné. Tak této firmě se vyhýbejte.

+5/0
10.1.2016 9:55

M67a61r56t47i65n 58S92u84c18h86á21n91e32k 9467972881485

Dieta = kokotina. Je to jen kšeft.

+2/−1
10.1.2016 9:06

D83a88n38i66e13l 86P41u35m14p80a 7950864732914

Mě krabičky nechutnaj :-P

+1/0
10.1.2016 9:01

R47o16m66a80n 91Č43e45c84h55u21r64a 6512409537869

Tak jez jen to vevnitř...

+8/0
10.1.2016 9:07

M42i42l26e97n64a 78K55l23o80u63č74k24o21v61á 1764963971440

A kdo to bude všechno chystat? Matka, která chodí do práce na plný úvazek? A má malé deti? A jak chutná ohrivana tilapie druhý den? A nakonec - docela drahé suroviny.

+5/0
10.1.2016 8:58

K94a73t85e64ř64i16n54a 13S98e43d26l12á60č55k87o48v71á 3483788876180

A tu nivovou pomazanku budu jist s cim? Snidane neni vyvazena - po trosicce nizkotucnyho jogurtu s kouskem hrusky bude mit clovek za chvili hlad.

+7/0
10.1.2016 8:41
Foto

I23v90o 91C85h26u27d28o33b32a 9770246651174

té hrušky jsou čtyři porce;-D:-P;-D

+1/0
10.1.2016 12:39

K45a78r10e76l 76D20o52k61t79o22r 4957779134280

Hmm, prostě pro valnou většinu hubnoucích mňamka jako hrom. Rv

+1/0
10.1.2016 8:33

A36l72e89n38a 27V19e35s80e82l92á 3783471875368

Ta večeře mi takhle od oka přijde podhodnocená - leda že by u těch pistácií byla v hmotnosti jedna nula navíc.

K dopolední svačině je pomazánka - ale už nic, na čem by byla pomazaná... (Asi bych radši dala tu pomazánku k celozrnné housce k snídani a jogurt s hruškou bez pečiva k svačině, to by byl tak nějak logičtěji vystavěný jídelníček.)

Ale rámcově dobrý.

+1/0
10.1.2016 8:08

K75a64r12e45l 53N20a18s47t93o70u68p45i56l 3430771940171

Nic noveho, dam si dva platky tlacenky do krabicky, k tomu nakrajet cibuli, trosku octa, chleba vedle.....

+11/0
10.1.2016 7:52

M23i97l91a59n 42P49a96c56e81k 6630943172963

Pekny clanek. Akorat zadavatel asi nebude moc spokojeny - trochu se vam to vymklo s tema ockama (www.coolcoook.eu). ;-D

0/0
10.1.2016 3:31

O39n31d26ř81e13j 57Z93d41e59r18a27d35i94č66k57a 6734775473158

Nelíbí.

+3/0
10.1.2016 1:19







mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.