- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Zajímalo by mě, kolik ze zdejších haterů to zkusilo, moc jich nebude.
Rozemletá cukrová řepa, zasypaná kokosem - to by mohlo být dost sladké a RAW.
Ok, namleté ořechy a datle, zhňácané do těsta, do toho nějaký cukrový sirup, sem tam špatně udělaná skoročokoláda, co drhne na jazyku.
Moc náročné to není a moc chutné taky asi ne.
Co ma byt pro me jako stredoevropana zdraveho na pokrmech slozenych ze samych exotickych poravin?
Nejsem žádný kuchař a vařit neumím, ale v TV jakýsi odborník vysvětlil rozdíl mezi rafinovaným a surovým cukrem, který pouze není zbaven "nečistot". Jinak pro raw stravu nevadí, že třeba cukr při výrobě určitě přestoupí magickou teplotu 45°C?
raw strava cukr prave nepouziva...vetsinou sladite ovocem, pripadne sirupy, ktere pri vyrobe tuto teplotu neprekroci.
Vážení raw fanatici. Jestli vám to někdo ještě upřímně neřekl, tak jíst se to nedá. Ze slušnosti vaše kulinářské umění ochutnám, ale přidat si rozhodně nepůjdu a nejsem určitě sama.
to urcite nejste. Ale kvuli tomu lidi s jinymi chutemi nemusi byt fanatici
Co znamená "bez bílého cukru "? Z toho by se dalo vyvodit, že jiný než bílý cukr je OK.
Přitom slavný agávový sirup je v podstatě podobný svým chováním v těle jako neslavný glukozovo-fruktozový sirup.
Kromě těch kokosových kuliček je to vše od pohledu odporné. Cukroví nejím, ale tohle je opravdu úlet .
Já bych to prostě nenazývala cukrovím v našem smyslu slova - jsou to prostě raw sladkosti. Nic víc, nic míň. (byla bych v tomto případě rigidní, jako u pomazánkového másla )