Ona

Diskuze

Restovaný losos se smetanovou omáčkou

Jsou večery, kdy bychom po příchodu z práce nejraději odpočívali. Jenže rodina chce jíst. Po chlebu s máslem není nic snazšího a rychlejšího, než nachystat restovaného lososa. A pro snaživé máme navíc tip na smetanovou omáčku.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

.. od jisté doby v žádném případě nedělám lososa NA JAKEMKOLIV OLEJI ! - natož na pánvi.. to je fakt hnus to pak žrát!! .. - v případě cca 3 cm vysokého filetu (s kůži).. připálené zespoda (či seshora) - resp. totálně syrové uprostřed.. chuť fakt na blití.. snad každý má dnes doma horkovzdušnou troubu, kam může dát takový filet na cca 15-18 min při 175C.,,  TOTALNE BEZ OLEJE.. a to je pak ten pravý losos na grilu.. nespálený, růžový uvnitř, žádné spáleniny.. fakt nechápu, jak vůbec může nějaký "šéfkuchař" dneska doporučovat dělat lososa "na pánvi na oleji.. RvRv;-€;-€

0 0
možnosti