Klávesové zkratky na tomto webu - základní­
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Restovaný losos se smetanovou omáčkou

Jsou večery, kdy bychom po příchodu z práce nejraději odpočívali. Jenže rodina chce jíst. Po chlebu s máslem není nic snazšího a rychlejšího, než nachystat restovaného lososa. A pro snaživé máme navíc tip na smetanovou omáčku.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

M21a97r83t32i95n 23N52o71v37á81k 6153197729421

.. od jisté doby v žádném případě nedělám lososa NA JAKEMKOLIV OLEJI ! - natož na pánvi.. to je fakt hnus to pak žrát!! .. - v případě cca 3 cm vysokého filetu (s kůži).. připálené zespoda (či seshora) - resp. totálně syrové uprostřed.. chuť fakt na blití.. snad každý má dnes doma horkovzdušnou troubu, kam může dát takový filet na cca 15-18 min při 175C.,,  TOTALNE BEZ OLEJE.. a to je pak ten pravý losos na grilu.. nespálený, růžový uvnitř, žádné spáleniny.. fakt nechápu, jak vůbec může nějaký "šéfkuchař" dneska doporučovat dělat lososa "na pánvi na oleji.. RvRv;-€;-€

0/0
15.11.2015 2:05





mobilní verze
© 1999–2016 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je součástí koncernu AGROFERT ovládaného Ing. Andrejem Babišem.