- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Rád bych zde upozornil alespoň na dvě lži z toho článku(je jich tu nepočítaně).
195 gramů soji má zhruba 70g a ne 10g bílkoviny.
Doporučení na potřebu proteinu dle světové zdravotnické organizace je 5% z celkového kalorického přijmu(původně bylo 2.5%). 30%(obzvláště živočišného proteinu) je hodnota vycucaná z prstu poškozující zdraví.
Všechny ty zlověstné varovné příznaky mám, ale znepokojena tím nejsem, jelikož knihu „Tři muži ve člunu“ jsem četla ve velmi útlém věku...
(V první kapitole dojde Harris při četbě jakési lékařské encyklopedie k závěru, že všechny v knize popisované choroby má s výjimkou jediné, a to byl sklon k samovolným potratům...)
To doporučování mléčných výrobků nikdy nepochopím. Existuje tolik zdrojů bílkovin s kompletním aminokyselinovým spektrem a pořád nám někdo tlačí do hlavy sýry, tvarohy a jiný hnusy.
Vidíte, já si zas neumím představit, proč bych se měla krmit "zdrojem bílkovin s kompletním aminokyselinovým spektrem", když si můžu dát dobrý sýr.
Mate na mysli anorganicke vitaminy? Lepsi jsou snad organicke, ne?