Diskuze

Recepty z první republiky: karbanátky z hub, hovězí na madeiře a omeleta

Pozapomenuté chutě z českých kuchyní z dob našich prababiček a pradědečků se rozhodly vzkřísit Jitka Rákosníková a Eva Všetíčková ve své Kuchařce první republiky. Podle nich tehdejší recepty rozhodně stojí za oprášení.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

No mně na Madeiře víc chutnaly ryby než hovězí ;-D

0 0
možnosti

Tahle kuchařka je moc pěkná. Hezký dárek k Vánocům pro toho, kdo má rád českou kuchyni.

0 0
možnosti

Anuše Kejřová a její ˇUsporná kuchařka, napsala ji v roce 1905..mám doma 6. doplněné vydání z roku 1925..je krásné si v ní číst, je prima podle ní i vařit...a jak ta paní uměla šetřit..to se jen tak nevidí...

1 0
možnosti