Klávesové zkratky na tomto webu - základní­
Přeskočit hlavičku portálu


Diskuse k článku

Recepty z první republiky: karbanátky z hub, hovězí na madeiře a omeleta

Pozapomenuté chutě z českých kuchyní z dob našich prababiček a pradědečků se rozhodly vzkřísit Jitka Rákosníková a Eva Všetíčková ve své Kuchařce první republiky. Podle nich tehdejší recepty rozhodně stojí za oprášení.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

L33u62b62o22m45í45r 52G35a26b84r69i47e17l 3296526218395

No mně na Madeiře víc chutnaly ryby než hovězí ;-D

0/0
14.10.2015 8:41

M30a78r56t57i36n65a 70M88a16t12ě75j62k46o53v24á 5235792396866

Tahle kuchařka je moc pěkná. Hezký dárek k Vánocům pro toho, kdo má rád českou kuchyni.

0/0
13.10.2015 9:20

Š59á94r90k79a 10M90a98t30y80á36š29o39v24á 1601495732959

Anuše Kejřová a její ˇUsporná kuchařka, napsala ji v roce 1905..mám doma 6. doplněné vydání z roku 1925..je krásné si v ní číst, je prima podle ní i vařit...a jak ta paní uměla šetřit..to se jen tak nevidí...

+1/0
13.10.2015 7:07







mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.