Klávesové zkratky na tomto webu - základní­
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Recepty z první republiky: karbanátky z hub, hovězí na madeiře a omeleta

Pozapomenuté chutě z českých kuchyní z dob našich prababiček a pradědečků se rozhodly vzkřísit Jitka Rákosníková a Eva Všetíčková ve své Kuchařce první republiky. Podle nich tehdejší recepty rozhodně stojí za oprášení.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

L71u69b90o26m89í27r 50G53a92b64r32i58e98l 3256196208165

No mně na Madeiře víc chutnaly ryby než hovězí ;-D

0/0
14.10.2015 8:41
Foto

M89a14r12t54i62n34a 40J95a53n15í77č86k87o19v64á 6761581922365

Tahle kuchařka je moc pěkná. Hezký dárek k Vánocům pro toho, kdo má rád českou kuchyni.

0/0
13.10.2015 9:20

Š61á74r25k38a 93M39a25t88y15á18š51o63v26á 1421525772109

Anuše Kejřová a její ˇUsporná kuchařka, napsala ji v roce 1905..mám doma 6. doplněné vydání z roku 1925..je krásné si v ní číst, je prima podle ní i vařit...a jak ta paní uměla šetřit..to se jen tak nevidí...

+1/0
13.10.2015 7:07





mobilní verze
© 1999–2016 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je součástí koncernu AGROFERT ovládaného Ing. Andrejem Babišem.