Klávesové zkratky na tomto webu - základní­
Přeskočit hlavičku portálu


Diskuse k článku

Do luxusních palačinek patří likér i pivo, radí francouzský Crepe Master

Připravte si podle slavného francouzského Crepe Mastera Stéphana Solariho palačinky s omáčkou Suzette nebo flambované. Jejich delikátní chuť budete chtít ochutnat znovu a znovu.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

J22a37n21a 17K26a50m59e79n18i44c76k56á 5278559632755

Super, tak jsem si právě poslintala monitor :( Mňam.

Kupujeme si mouku přímo z mlýna a s kupovanou se to skutečně nedá srovnávat.

0/0
2.10.2015 13:30

Z36u52z31a83n42a 27K82u12ř82í63z67e15k 2275988184514

Když jsem byla dítě mohla jsem se po palačinkách utlouct.. dneska mi to přijde jako blátíčko v puse bohužel. :-(

0/−1
1.10.2015 10:33

L35a42d34i96s35l65a18v 43S94o90k76o79l 1800662325382

:D

+4/0
1.10.2015 11:09

L23í41d93a 96J36e29l35í93n53k19o34v61á 4825530620186

Může za to mouka, která se teď v supermarketech prodává a která je o dost horší, než jaká se vyráběla dříve. Zkuste speciální mouku na palačinky.

0/−4
1.10.2015 13:59

J35o34s31e84f 30R65i50c70h44t86e87r 9516505137313

co je "mouka na palačinky"?

+1/0
1.10.2015 14:20

P26a41v39l91a 85N14o21v25á 3165178409530

Neznáte? No přece Mouka na palačinky! :-)

+2/0
1.10.2015 14:46







mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.