Klávesové zkratky na tomto webu - základní­
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Do luxusních palačinek patří likér i pivo, radí francouzský Crepe Master

Připravte si podle slavného francouzského Crepe Mastera Stéphana Solariho palačinky s omáčkou Suzette nebo flambované. Jejich delikátní chuť budete chtít ochutnat znovu a znovu.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

J41a84n18a 77K63a98m46e74n68i77c64k90á 5388929612275

Super, tak jsem si právě poslintala monitor :( Mňam.

Kupujeme si mouku přímo z mlýna a s kupovanou se to skutečně nedá srovnávat.

0/0
2.10.2015 13:30

Z21u84z17a79n60a 48K23u36ř55í90z54e48k 2725358814834

Když jsem byla dítě mohla jsem se po palačinkách utlouct.. dneska mi to přijde jako blátíčko v puse bohužel. :-(

0/−1
1.10.2015 10:33

L68a21d40i62s22l76a58v 84S40o26k98o29l 1190452125422

:D

+4/0
1.10.2015 11:09


L79í85d80a 40J22e35l79í23n51k91o89v69á 4505970590806

Může za to mouka, která se teď v supermarketech prodává a která je o dost horší, než jaká se vyráběla dříve. Zkuste speciální mouku na palačinky.

0/−4
1.10.2015 13:59

J91o35s87e42f 25R75i21c77h77t34e56r 9106545537983

co je "mouka na palačinky"?

+1/0
1.10.2015 14:20

P30a66v39l55a 39N31o41v53á 3805818639320

Neznáte? No přece Mouka na palačinky! :-)

+2/0
1.10.2015 14:46





mobilní verze
© 1999–2016 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je součástí koncernu AGROFERT ovládaného Ing. Andrejem Babišem.