Diskuze

Vařte a pečte s latino vášní: feijoada, empanadas a třímlékový dort

Latinskoamerická kuchyně v sobě mísí snad všechny možné chutě světa - svůj vliv na ní kromě původních Indiánů zanechali Španělé a Portugalci, stejně jako afričtí otroci a asijští přistěhovalci. S každým soustem se tak vydáváte na malou kulinární cestu kolem světa.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

U "třímlékového dortu" jsem čekal, že tam bude kravské, kobylí a kozí.;-)

0 0
možnosti

... vzhledem k exotice jidel bych kobyli vymenila za velbloudi;-)

0 0
možnosti

Rybí maso se krájí kdy - před naložením nebo po? V receptu není ani jedno.

0 0
možnosti
Foto

Já bych ho tedy osobně krájel před naložením. Jinak by ta šťáva špatně pronikla až dovnitř rybího masa.

0 0
možnosti