Klávesové zkratky na tomto webu - základní­
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Vařte a pečte s latino vášní: feijoada, empanadas a třímlékový dort

Latinskoamerická kuchyně v sobě mísí snad všechny možné chutě světa - svůj vliv na ní kromě původních Indiánů zanechali Španělé a Portugalci, stejně jako afričtí otroci a asijští přistěhovalci. S každým soustem se tak vydáváte na malou kulinární cestu kolem světa.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

M65i73l87a30n 41Č74e45r38n77ý 5373229219692

U "třímlékového dortu" jsem čekal, že tam bude kravské, kobylí a kozí.;-)

0/0
22.8.2015 13:38

B70l75a93n17k30a 68F10a30j60k37u46s24o62v84á 8595531739264

... vzhledem k exotice jidel bych kobyli vymenila za velbloudi;-)

0/0
22.8.2015 15:15

H62a81n29a 27D35o63s18t45á88l76o58v12á 1329694580664

Rybí maso se krájí kdy - před naložením nebo po? V receptu není ani jedno.

0/0
22.8.2015 9:51


M45i54l42a22n 42Č96e78r48n34ý 5373299649382

Já bych ho tedy osobně krájel před naložením. Jinak by ta šťáva špatně pronikla až dovnitř rybího masa.

0/0
22.8.2015 13:51

E39v49a 46J86e91n38í87č47k60o33v91á 2131580461879

Před :-)

0/0
23.8.2015 17:48





mobilní verze
© 1999–2016 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je součástí koncernu AGROFERT ovládaného Ing. Andrejem Babišem.