Klávesové zkratky na tomto webu - základní­
Přeskočit hlavičku portálu


Diskuse k článku

Vařte a pečte s latino vášní: feijoada, empanadas a třímlékový dort

Latinskoamerická kuchyně v sobě mísí snad všechny možné chutě světa - svůj vliv na ní kromě původních Indiánů zanechali Španělé a Portugalci, stejně jako afričtí otroci a asijští přistěhovalci. S každým soustem se tak vydáváte na malou kulinární cestu kolem světa.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

M81i13l37a90n 84Č81e92r45n58ý 5923119209392

U "třímlékového dortu" jsem čekal, že tam bude kravské, kobylí a kozí.;-)

0/0
22.8.2015 13:38

B95l22a36n24k87a 72F47a89j31k24u16s84o13v36á 8105561299404

... vzhledem k exotice jidel bych kobyli vymenila za velbloudi;-)

0/0
22.8.2015 15:15

H84a71n45a 34D70o38s62t21á13l85o48v21á 1289814760564

Rybí maso se krájí kdy - před naložením nebo po? V receptu není ani jedno.

0/0
22.8.2015 9:51

M79i93l68a17n 50Č47e43r48n81ý 5563179609102

Já bych ho tedy osobně krájel před naložením. Jinak by ta šťáva špatně pronikla až dovnitř rybího masa.

0/0
22.8.2015 13:51

E19v56a 20J86e63n47í98č35k19o72v25á 2951160951909

Před :-)

0/0
23.8.2015 17:48







mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.