Klávesové zkratky na tomto webu - základní­
Přeskočit hlavičku portálu


Diskuse k článku

Vařte a pečte s latino vášní: feijoada, empanadas a třímlékový dort

Latinskoamerická kuchyně v sobě mísí snad všechny možné chutě světa - svůj vliv na ní kromě původních Indiánů zanechali Španělé a Portugalci, stejně jako afričtí otroci a asijští přistěhovalci. S každým soustem se tak vydáváte na malou kulinární cestu kolem světa.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

M51i23l75a33n 26Č20e95r74n98ý 5643329789512

U "třímlékového dortu" jsem čekal, že tam bude kravské, kobylí a kozí.;-)

0/0
22.8.2015 13:38

B75l64a92n77k71a 39F96a26j11k10u97s58o70v44á 8245431729234

... vzhledem k exotice jidel bych kobyli vymenila za velbloudi;-)

0/0
22.8.2015 15:15

H12a13n87a 50D17o39s48t80á29l98o13v66á 1589484900874

Rybí maso se krájí kdy - před naložením nebo po? V receptu není ani jedno.

0/0
22.8.2015 9:51

M83i56l87a54n 21Č59e39r93n49ý 5223779739542

Já bych ho tedy osobně krájel před naložením. Jinak by ta šťáva špatně pronikla až dovnitř rybího masa.

0/0
22.8.2015 13:51

E75v80a 41J36e50n30í75č63k35o57v63á 2391890191969

Před :-)

0/0
23.8.2015 17:48







mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.