Diskuze

Rajčata vařte, jahody nekrájejte. Jak u potravin nepřijít o vitaminy?

Jíte dostatek zeleniny a ovoce a vyznáte se v nejnovějších superpotravinách na trhu? Pak máte napůl vyhráno. Druhou půlkou je vědět, jak ze zdravých potravin získat co největší užitek. Někdy jsou totiž lepší syrové, jindy zase vařené. Třeba jako v případě rajčat.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Jistě znáte tu vodovou substanci, kterou často naleznete na povrchu jogurtu. Pokud ji jako většina lidí vyléváte do dřezu, 8-o8-o8-o8-o

ja jsem jeste nikoho nevidel, ze by z jogurtu neco vyleval

0 1
možnosti

No já neznám nikoho kdo by jogurt tepelně upravoval. Navíc většina dnešních jogurtů žádnou syrovátku ve skutečnosti neobsahuje. Docela by mě zajímalo co by ty sójové s... co se dnes nazývají jogurtem teplem udělaly.

0 0
možnosti

A právě ty načernalé kousky grilovaného masa mám nejradši.... ty jsou z toho výčtu lilků to nejlepší.....

5 0
možnosti

vzdy je to nejchutnejsi zdravotne nejhorsi. :-P

stejne vsichni chcipneme takze si klidne dam vsechno samozrejme v rozume mire

0 0
možnosti

To si snad někdo skladuje nakrájené jahody? Když už je nakrájím tak je snad okamžitě spotřebuju a nebudu si dělat starosti o rozložení vitaminu C.

1 0
možnosti

já si je třeba nakrájím k svačině do práce, takže nakrájené jsou pár hodin

0 0
možnosti