- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Jistě znáte tu vodovou substanci, kterou často naleznete na povrchu jogurtu. Pokud ji jako většina lidí vyléváte do dřezu,
ja jsem jeste nikoho nevidel, ze by z jogurtu neco vyleval
No já neznám nikoho kdo by jogurt tepelně upravoval. Navíc většina dnešních jogurtů žádnou syrovátku ve skutečnosti neobsahuje. Docela by mě zajímalo co by ty sójové s... co se dnes nazývají jogurtem teplem udělaly.
A právě ty načernalé kousky grilovaného masa mám nejradši.... ty jsou z toho výčtu lilků to nejlepší.....
vzdy je to nejchutnejsi zdravotne nejhorsi.
stejne vsichni chcipneme takze si klidne dam vsechno samozrejme v rozume mire
To si snad někdo skladuje nakrájené jahody? Když už je nakrájím tak je snad okamžitě spotřebuju a nebudu si dělat starosti o rozložení vitaminu C.
já si je třeba nakrájím k svačině do práce, takže nakrájené jsou pár hodin