- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Odzkoušeno dnes, pouze to maso spíše na menší kousky a dal jsem více bylinek,chuťově zajímavé, nebojte se experimentovat..
Jo, tímhle budu prznit vepřovou panenku ... díky, ne.
To vypadá jak jablečný skoro kompot... nikdy mě neoslovila kombinace ovoce a masa... ...čekám kořeněný slaný maso a ona se tam objeví broskev nebo ananas, což mi celý jídlo zkazí...ale to dělaj moje chuťové pohárky na tuhle kombinaci...
Ač mám ráda neobvyklé kombinace, tak tohle mi přijde trochu jako pejsek s kočičkou... Ani to nevypadá moc dobře. A co se týče postupu při vaření, když se maso zapráší moukou neb třeba obaluje na řízky, tak má zažité, že by se mělo dát opékat ihned, jinak se to do masa vsákne a je to spíš rožbleptlé.
Nevim, ale podle me to aso bude tvrde jak podrazka...