Klávesové zkratky na tomto webu - základní­
Přeskočit hlavičku portálu


Diskuse k článku

Vaříme: Vepřové s jablky

Svěží skoroguláš s překvapivou chutí a rychlou přípravou.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

J93a14r63o68s68l23a14v 58V13a47g40a70l79a 8882106897865

Odzkoušeno dnes, pouze to maso spíše na menší kousky a dal jsem více bylinek,chuťově zajímavé, nebojte se experimentovat..;-)

0/0
17.7.2015 14:05

P88a28v61l61a 80C94t91i85b55o75r57o31v70á 2430603577

Jo, tímhle  budu prznit vepřovou panenku ... díky, ne.

0/0
17.7.2015 10:46

Z27u62z45a22n65a 85K71u80ř63í90z86e77k 2505688964394

To vypadá jak jablečný skoro kompot... nikdy mě neoslovila kombinace ovoce a masa... ...čekám kořeněný slaný maso a ona se tam objeví broskev nebo ananas, což mi celý jídlo zkazí...ale to dělaj moje chuťové pohárky na tuhle kombinaci...

0/−1
17.7.2015 8:39

P31a75v42l89a 14N39o42v33á 3675758829670

Ač mám ráda neobvyklé kombinace, tak tohle mi přijde trochu jako pejsek s kočičkou... Ani to nevypadá moc dobře.  A co se týče postupu při vaření, když se maso zapráší moukou neb třeba obaluje na řízky, tak má zažité, že by se mělo dát opékat ihned, jinak se to do masa vsákne a je to spíš rožbleptlé.

0/0
17.7.2015 7:19

L37u11k80a76s 96N20e31m70e46c 7549730322414

Nevim, ale podle me to aso bude tvrde jak podrazka...

+1/−1
17.7.2015 7:07







mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.