Klávesové zkratky na tomto webu - základní­
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Vaříme: Vepřové s jablky

Svěží skoroguláš s překvapivou chutí a rychlou přípravou.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

J47a91r60o61s65l91a15v 19V66a22g36a35l20a 8742196777415

Odzkoušeno dnes, pouze to maso spíše na menší kousky a dal jsem více bylinek,chuťově zajímavé, nebojte se experimentovat..;-)

0/0
17.7.2015 14:05

P63a51v80l65a 10C28t43i49b61o34r16o87v10á 2530143877

Jo, tímhle  budu prznit vepřovou panenku ... díky, ne.

0/0
17.7.2015 10:46

Z29u88z75a94n93a 33K52u93ř40í17z50e66k 2265618344784

To vypadá jak jablečný skoro kompot... nikdy mě neoslovila kombinace ovoce a masa... ...čekám kořeněný slaný maso a ona se tam objeví broskev nebo ananas, což mi celý jídlo zkazí...ale to dělaj moje chuťové pohárky na tuhle kombinaci...

0/−1
17.7.2015 8:39


P50a47v72l27a 21N14o67v97á 3305668679310

Ač mám ráda neobvyklé kombinace, tak tohle mi přijde trochu jako pejsek s kočičkou... Ani to nevypadá moc dobře.  A co se týče postupu při vaření, když se maso zapráší moukou neb třeba obaluje na řízky, tak má zažité, že by se mělo dát opékat ihned, jinak se to do masa vsákne a je to spíš rožbleptlé.

0/0
17.7.2015 7:19

L46u90k85a43s 81N47e40m98e86c 7359910772754

Nevim, ale podle me to aso bude tvrde jak podrazka...

+1/−1
17.7.2015 7:07





mobilní verze
© 1999–2016 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je součástí koncernu AGROFERT ovládaného Ing. Andrejem Babišem.