Klávesové zkratky na tomto webu - základní­
Přeskočit hlavičku portálu


Diskuse k článku

Vaříme: Vepřové s jablky

Svěží skoroguláš s překvapivou chutí a rychlou přípravou.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

J84a64r74o19s53l95a63v 64V44a60g25a29l37a 8122486707235

Odzkoušeno dnes, pouze to maso spíše na menší kousky a dal jsem více bylinek,chuťově zajímavé, nebojte se experimentovat..;-)

0/0
17.7.2015 14:05

P35a81v55l88a 25C69t34i50b40o71r80o79v27á 2670803387

Jo, tímhle  budu prznit vepřovou panenku ... díky, ne.

0/0
17.7.2015 10:46

Z16u13z71a37n67a 51K91u96ř37í98z21e23k 2235768104654

To vypadá jak jablečný skoro kompot... nikdy mě neoslovila kombinace ovoce a masa... ...čekám kořeněný slaný maso a ona se tam objeví broskev nebo ananas, což mi celý jídlo zkazí...ale to dělaj moje chuťové pohárky na tuhle kombinaci...

0/−1
17.7.2015 8:39

P31a51v54l60a 16N93o68v93á 3495688229330

Ač mám ráda neobvyklé kombinace, tak tohle mi přijde trochu jako pejsek s kočičkou... Ani to nevypadá moc dobře.  A co se týče postupu při vaření, když se maso zapráší moukou neb třeba obaluje na řízky, tak má zažité, že by se mělo dát opékat ihned, jinak se to do masa vsákne a je to spíš rožbleptlé.

0/0
17.7.2015 7:19

L83u27k91a44s 89N30e98m76e43c 7559830882584

Nevim, ale podle me to aso bude tvrde jak podrazka...

+1/−1
17.7.2015 7:07







mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.