- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
ghí je přepuštěné máslo!!! Tak jak může být ghí nahrazeno přepuštěným máslem????
přepuštěné a zkaramelizované.
A jestli chcete umět vařit fakt indickou kuchyni a ne indickou po česku, doporučuju tento web. Je to i s videama.
1) Indové vepřové nejedí. Jedí ryby, kuře, jehněčí, ale pork masala jsem ještě neviděl :D
2) garam masala je nejlepší z celeho koření. Vezmeme bobkový list, hřebíček, skořici, kardamom a římský kmín (všechno celé, nemleté) a jako základ osmažíme na střední teplotě, pak se přidá cibule, česnek a zázvor. Až je cibule do zlatova, přidáme rajčata nejlépe čerstvá a nechá se z nich vyvařit voda. Do marinády samozřejmě použijeme mletou směs.
Takhle by to dělal Ind. Teda ještě by tam dal spoustu chilli :D
Indove vepřové jedi.Tedy nemuslimove.....,ale prase není nic neobvyklého.
uhmm, dala bych si říct! tohle vypadá moc dobře
Ghí (lze nahradit přepuštěným máslem)...
Ale ghí právě JE přepuštěné máslo.