Ona

Diskuze

Báječnou indickou hostinu snadno zvládnete doma. I s plackami čapátí

V horkých letních dnech můžete s důvěrou sáhnout po indické kuchyni, která vás zasytí a ještě osvěží skvělými kombinacemi chutí. Doma nebo při kempování udělejte chlebové placky čapátí, jejichž zábavná výroba zabere pár minut. Jak na ně i zbytek indického menu, ukázal Michal Nikodém z bistra Ola Kala.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

ghí je přepuštěné máslo!!! Tak jak může být ghí nahrazeno přepuštěným máslem????

3 0
možnosti

přepuštěné a zkaramelizované.

0 0
možnosti

P97e93t38r 70S79e63d43l77á97k

16. 7. 2015 10:06

A jestli chcete umět vařit fakt indickou kuchyni a ne indickou po česku, doporučuju tento web. Je to i s videama.

http://www.wahrehwah.com/

1 0
možnosti

1) Indové vepřové nejedí. Jedí ryby, kuře, jehněčí, ale pork masala jsem ještě neviděl :D

2) garam masala je nejlepší z celeho koření. Vezmeme bobkový list, hřebíček, skořici, kardamom a římský kmín (všechno celé, nemleté) a jako základ osmažíme na střední teplotě, pak se přidá cibule, česnek a zázvor. Až je cibule do zlatova, přidáme rajčata nejlépe čerstvá a nechá se z  nich vyvařit voda. Do marinády samozřejmě použijeme mletou směs.

Takhle by to dělal Ind. Teda ještě by tam dal spoustu chilli :D

5 1
možnosti

Indove vepřové jedi.Tedy nemuslimove.....,ale prase není nic neobvyklého.

1 0
možnosti

Vepřové na indické hostině?

1 3
možnosti

P78a38v38l70a 35N18o23v52á

16. 7. 2015 7:31

Miluju indický jídlo :-)

0 0
možnosti

uhmm, dala bych si říct! tohle vypadá moc dobře :-)

0 0
možnosti
Foto

Ghí (lze nahradit přepuštěným máslem)...

Ale ghí právě JE přepuštěné máslo.;-)

5 0
možnosti