Diskuze

Z Dity P. je šťastná maminka a manželka. Upečte si s ní buchtu na plech

Život kuchařky Dity P. se po svatbě a narození syna změnil, ale láska k vaření jí zůstala a dokonce získala nový rozměr. Těhotenství i první měsíce synova života byly ve znamení budování nových rodinných rituálů, které se samozřejmě točí kolem sporáku a stolu podle Ditina oblíbeného motta, že jídlo spojuje.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

To je hezké, že je šťastná, ale jako kuchařka je absolutně neinspirující. Ale dobrý marketing se musí ocenit, to zase ano. E.L. James by nám mohla vyprávět, psát neumí, ale PR zajistilo bestseller. Dita vařit neumí, v kuchyni vypadá neohrabaně, působí nesympaticky vzhledem i mluvou, ale pořád se propaguje. No...víte co? Je léto a já vážně nechci buchtu s olejem, raději si vyrobím něco s máslem a ovocem.

5 0
možnosti

R54a87d68e33k 21L89a70n51č

9. 7. 2015 14:57

Nevim proc, ,ale tahle zenska me neskutecne irituje :D

3 0
možnosti

je mi hodně protivná, recepty nic moc, na netu se dají najít mnohem lepší... ale má dobré PR

3 0
možnosti

souhlas, pro mě je to velice nesympatická osoba

5 0
možnosti

Zkopírováno z receptu: "vymazaného máslem a vyloženého pečicím papírem," - pekáč se musí vymazat, asi aby se papír nepřichytil...

;-D

9 0
možnosti

To se vymazava prave proto, aby se papir prichytil a neklouzal vam, kdyz tam nalivate testo.

1 0
možnosti

Tato buchta je dávno známa, doma ji pečeme a je levná, rychlá, chutná. No ale jak píšu, nic nového ani zvlášť zajímavého.

2 0
možnosti

Na plech je nutná podmínka, anebo to můžu zkusit i střízlivý :-P ?

16 0
možnosti

P74a71v11l80a 83N61o91v81á

8. 7. 2015 14:23

Naplech bych to nezkoušela... to byste mohl zapomenout vypnout troubu...

0 0
možnosti

Jo už tady chyběla. Už dlouho tu nebyl "dort" ze šlehačkou připláclých připálených palačinek, které zdobí na vrchním kopci šlehačky jedna neodšťopkovaná jahoda.

9 0
možnosti

Dita P. je neskutečná matlalka a nemehlo. Mám docela rád pořady o vaření (mými favority jsou Keith Floyd a Hugh Fearnley-Whittingstall), na ten její se prostě nedalo koukat. Děs.

A na případné všetečné dotazy odpovídám: ano, umím sám vařit i péct. A podle ohlasu docela dobře. :-)

15 2
možnosti

P19a33v10l84a 27N65o24v70á

8. 7. 2015 12:26

Nejlepší byl vánoční díl, kdy obalovala kapra. ;-D :-P

1 0
možnosti

Bila mouka, rafinovany cukr a rostlinny olej - to zni spis jak recept na zdravotni potize.

3 1
možnosti

;-D no jo, ale to je běžná součást každé buchty! (pečené)

já sice dávám špaldovou mouku a sladím medem, ale krom mě a mého chlapa všichni na návštěvě říkají, že je to hnusný a nedá se to jíst (což není pravda). takže pro ostatní návštěvy peču klasiku

8 0
možnosti