- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
To je hezké, že je šťastná, ale jako kuchařka je absolutně neinspirující. Ale dobrý marketing se musí ocenit, to zase ano. E.L. James by nám mohla vyprávět, psát neumí, ale PR zajistilo bestseller. Dita vařit neumí, v kuchyni vypadá neohrabaně, působí nesympaticky vzhledem i mluvou, ale pořád se propaguje. No...víte co? Je léto a já vážně nechci buchtu s olejem, raději si vyrobím něco s máslem a ovocem.
Nevim proc, ,ale tahle zenska me neskutecne irituje :D
je mi hodně protivná, recepty nic moc, na netu se dají najít mnohem lepší... ale má dobré PR
souhlas, pro mě je to velice nesympatická osoba
Zkopírováno z receptu: "vymazaného máslem a vyloženého pečicím papírem," - pekáč se musí vymazat, asi aby se papír nepřichytil...
To se vymazava prave proto, aby se papir prichytil a neklouzal vam, kdyz tam nalivate testo.
Tato buchta je dávno známa, doma ji pečeme a je levná, rychlá, chutná. No ale jak píšu, nic nového ani zvlášť zajímavého.
Na plech je nutná podmínka, anebo to můžu zkusit i střízlivý ?
Naplech bych to nezkoušela... to byste mohl zapomenout vypnout troubu...
Jo už tady chyběla. Už dlouho tu nebyl "dort" ze šlehačkou připláclých připálených palačinek, které zdobí na vrchním kopci šlehačky jedna neodšťopkovaná jahoda.
Dita P. je neskutečná matlalka a nemehlo. Mám docela rád pořady o vaření (mými favority jsou Keith Floyd a Hugh Fearnley-Whittingstall), na ten její se prostě nedalo koukat. Děs.
A na případné všetečné dotazy odpovídám: ano, umím sám vařit i péct. A podle ohlasu docela dobře.
Nejlepší byl vánoční díl, kdy obalovala kapra.
Bila mouka, rafinovany cukr a rostlinny olej - to zni spis jak recept na zdravotni potize.
no jo, ale to je běžná součást každé buchty! (pečené)
já sice dávám špaldovou mouku a sladím medem, ale krom mě a mého chlapa všichni na návštěvě říkají, že je to hnusný a nedá se to jíst (což není pravda). takže pro ostatní návštěvy peču klasiku