Diskuze

Čas raných brambor. Jsou zdravé a skvěle chutnají s máslem a bylinkami

Přemýšleli jste někdy o rozdílu mezi pozdními a ranými bramborami? Možná budete příjemně překvapeni, že kromě lepší chuti jsou také zdravější. Poradíme vám, jak je upravit.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ID

Vynikající jsou upečené i se slupkou na plechu a ještě horké promíchané s česnekem se solí a trochou omastku, u nás se preferuje domácí sádlo. Hlavně ne Rámy a podoblé bli...y.

3 0
možnosti
MK

Mladé brambory i se slupkou jsou zázračné jídlo R^

0 0
možnosti
BM

a s lučinou a pažitkou .......:-P

2 0
možnosti

"Průměrná spotřeba raných brambor v Čechách je 7 kilogramů na osobu." A na Moravě a ve Slezsku je to kolik?

4 2
možnosti
MK

Tam jedí jenom seno, protože jim všechno snědli v Praze.

7 0
možnosti
JP

Nejlepší byly brambory opečené na poli v popelu. Ale to je již tak dávná historie, že si to pamatuje málokdo. Dnes si dávám péct omyté brambory do trouby. S cibulkou, máslem a mlékem, popřípadě kefírem, je to delikatesa.R^

6 1
možnosti
JP

Ale to jde z pozdních, z raných byste se zlou potázal.

2 0
možnosti