- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
To je roztomilý nadpis, jako z příběhu pro nejmenší! Úplně ty dva zvířecí kamarády vidím, jak si spolu v řeznickém chlaďáku povídají o dobrodružstvích, která je oba čekají, a těší se, jak si spolu zaskotačí na roštu!
který blbec sem ty recepty dává???
Magdalena Havlíková...
ziji hodne daleko od Ceska, jezdim tam na navstevu, ale jeste jsme nikdy v samosce nebo u reznika nevidel maso ze zebry, ani o nem nemluvil zadny z mych pribuznych.
Pokud se tedy nemylim a zebri maso je u hodne exoticke a na ceskem trhu vzacne, domnivam se ze by bylo stejne prakticke, kdybych uvedl recept na pripravu hamburgeru z krokodyliho nebo klokaniho masa, ktere u nas nijak neobvykle nejsou.
No tvl, to je jak Babica - když nemáte zebru, vražte tam hovězí....pořád to bude zebří hambáč.
Ještěže to maso ze zebry jde nahradit krávou
a kráva prasátkem a prasátko kuřátkem dle libosti