Ona

Diskuze

Šťavnatá grilovačka: exotický burger ze zebry a jeho jehněčí kamarád

Burgery si již dobyly srdce a chuťové buňky Čechů a prosadily se mezi typické účastníky víkendových grilovaček. Vyzkoušejte si následující recepty na hamburger ze zebřího a jehněčího masa, nadchne vás i losos protkaný citronovou trávou.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JJ

To je roztomilý nadpis, jako z příběhu pro nejmenší! Úplně ty dva zvířecí kamarády vidím, jak si spolu v řeznickém chlaďáku povídají o dobrodružstvích, která je oba čekají, a těší se, jak si spolu zaskotačí na roštu! R^

0 0
možnosti
Foto

který blbec sem ty recepty dává???

0 0
možnosti
MT
MM

ziji hodne daleko od Ceska, jezdim tam na navstevu, ale jeste jsme nikdy v samosce nebo u reznika nevidel maso ze zebry, ani o nem nemluvil zadny z mych pribuznych.

Pokud se tedy nemylim a zebri maso je u hodne exoticke a na ceskem trhu vzacne, domnivam se ze by bylo stejne prakticke, kdybych uvedl recept na pripravu hamburgeru z krokodyliho nebo klokaniho masa, ktere u nas nijak neobvykle nejsou.

1 0
možnosti
JP

No tvl, to je jak Babica - když nemáte zebru, vražte tam hovězí....pořád to bude zebří hambáč.

1 0
možnosti
PS

Nebo nutrii, stejně to nepoznaj.

1 0
možnosti
OU
TS

Ještěže to maso ze zebry jde nahradit krávou;-D

2 0
možnosti
RK

R41o45m23a62n 97K63l40e47p88o

26. 7. 2015 13:46

a kráva prasátkem a prasátko kuřátkem dle libosti

0 0
možnosti