Diskuze

Polévku z jarní cibulky máte za pět minut, olizování za ušima zaručeno

Na jaře a v létě nemíváme náladu na dlouhé vyvařování, čerstvou zeleninu by to beztak připravilo o skvělou chuť a cenné vitaminy. Šéfkuchař Jan Kracík z restaurace Pot Au Feu proto připravil pro naše čtenářky a čtenáře tři jednoduché, rychlé a zdravé recepty s jarní cibulkou.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

5 minut??? 8-o S přípravou surovin tak minimálně 45!!! :-/

11 0
možnosti

Nepochopila jste,to nemyslím ve zlém,podstatu.Recept "vymyslel" kuchař,tudíž ten má někoho na přípravu surovin,na mytí nádobí atd.,takže jo,v podstatě to dá za 5 minut.;-)

4 1
možnosti

Jenže nepíše "mám za pět minut", nýbrž "máte", dá se tedy předpokládat, že myslí čtenáře. No a my, běžní lidi, kterým se doma běžně 100 ml toho a 200 ml onoho vývaru nepovaluje, ho musíme napřed vyrobit a to je otázka hodin, nikoliv minut ;-)

3 0
možnosti

Ani ten profi kuchař to za 5 min. nedá, pokud jen 5 min se má restovat ta cibulka. Před tím si musel rozehřát máslo, poté restuje bramboru (předpokládám, že opět tak 5 min), pak přilévá vývary a musí je přivést k varu a nakonec provařuje i ty zelené části cibulky. A v nadpisu se píše "máte za pět minut" !

7 0
možnosti

Tak urcite to je mysleno s nadcsazkou,ja taky rikam,ze vletim nakoupit,ale koste i vrtulnik nechavam zaparkovane doma:-)

1 0
možnosti