Klávesové zkratky na tomto webu - základní­
Přeskočit hlavičku portálu


Diskuse k článku

Polévku z jarní cibulky máte za pět minut, olizování za ušima zaručeno

Na jaře a v létě nemíváme náladu na dlouhé vyvařování, čerstvou zeleninu by to beztak připravilo o skvělou chuť a cenné vitaminy. Šéfkuchař Jan Kracík z restaurace Pot Au Feu proto připravil pro naše čtenářky a čtenáře tři jednoduché, rychlé a zdravé recepty s jarní cibulkou.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Výpis zvoleného vlákna.
Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

H89a48n53a 54P96r14o47c38h38á85z34k45o57v83á 9448813962273

;-D pokud pominu to ze mi predtim nekdo pripravi vyvar, vsechno nakraji atd. tak jenom restovani v bode 1 trva pet minut. A jeste mam po bodu 3 spinavy mixer.

+6/0
18.6.2015 15:01

M81i18c29h86a67l 96M61i45l54l46e28r 9596852499712

tycovy mixer je jednodussi a umyje se za par vterin.

0/0
21.6.2015 7:22







mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.