Klávesové zkratky na tomto webu - základní­
Přeskočit hlavičku portálu


Diskuse k článku

Lahodně rozteklý hermelín ugrilujete i bez alobalu. Víme, jak na to

Grilovaný hermelín je smetanová lahůdka, která je neodmyslitelně spojená s letním grilováním. Máme pro vás tip od šéfkuchaře Jiřího Zemana, jak si hermelín ugrilovat i bez alobalu. Překvapí vás i kombinace hermelínu s mangem a sušenou šunkou nebo medem a čekankou. Tak roztopte gril!

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

J70i29ř27í 63K35r96a34j50í83č94e61k 2805585224385

Copak ,zase jsou malé prodeje předraženého sýra ?!

0/−3
15.6.2015 10:26

M54a40r89t74i60n 25L34ž83i21č52a24ř 9875447272544

To je nový Láďa Hruška?

Takto to dělám mnoho let a nepotřebuji na to kuchaře

Sýr dělám jak na grilu (většinou) tak v troubě, v mikrovlnce nedělám nikdy

+3/0
14.6.2015 12:11

J84a77k27u11b 40Č21í82ž55e28k 1363298457346

Dobrý nápad R^ miluji grilovaný hermelín, ale s alobalem je potíž. Je téměř prokázáno, že alzheimer je vlastně otrava hliníkem, který tělo není schopné odbourávat, takže se mu snažím vyhýbat. Díky za tip R^

+1/0
14.6.2015 10:33

V85e44r69o81n72i90k28a 51V60e25s73e16l46á 7455157204213

Alzheimer je otrava hlinikem?8-o

0/0
15.6.2015 16:22

M18i89c32h38a19e83l 62K56o80u27t71e83c70k47ý 3405790986

Lepší je hermelín rozkrojit. Čím víc vyteklý, tím chutnější ;-)

0/0
13.6.2015 22:04

J96a75n82a 41B24o53h97m12o34v61a 1536933933

Rozpuštěný hermelín je nejlepší z mikrovlnky - bez alobalu, přímo na talíři, cca minuta a je hotovo, žádná práce a žádné nádobí. Výborný jen tak s chlebem nebo navíc s brusinkami.

+12/−5
13.6.2015 9:42

T75o76m45á17š 27M39a22r95e75k 9600163349914

Přesně tak. Přesně to jsem chtěl napsat.

+4/0
13.6.2015 10:45

B72á56r66a 88T77e42s35n46e47r39o36v78á 5935460344359

Jak ugrilovat hermelín bez alobalu? Stejně jako kterýkoli jiný sýr - opatrně. ;-D Jinak rozteklý hermelín zbožňuju a ani k tomu nemusí být ochucený.

+11/0
13.6.2015 9:28

D84a31v18i62d 86D50o93b48e63š 3295112677

Presne. Proc prebijet vybornou chut gril.hermelinu (kdyz se dobre udela) dalsimi prisadami. Napr.dnes jsem rodine udelal palacinky s jahodovym dzemem a slehackou. Ale hodne jsem si stim vyhral - cerstve jahody z pole, castecne posekat+povarit, opravdova naslehana smetana. A takova lahudka!

+3/0
13.6.2015 23:06

V13l31a25d75i17m32í79r 51F45i44b83i21g67e56r 5384471181374

Co je čerstvý a poctivý je vždycky nejchutnější. Známej má rád hořtici, tak když si dává maso nebo klobásu tak to jí snad 1:1 s tou klobásou já to nemusím raději si vychutnám maso a hořtici jen slzu aby se to jemne prolínalo. Jíst hořtici v takovém množství to může jíst chleba hořtice to maso přebije.

0/0
14.6.2015 0:01

B33á91r87a 69T90e38s97n71e14r31o61v28á 5355580404679

Souhlas, navíc k masu je mnohem lepší hořčice "ochucená", např. medová, než klasická.

0/0
14.6.2015 12:41

M26i23l59a71n 71Č66e81r89n49ý 5473959939392

Hořtice.;-D

+4/0
14.6.2015 13:37
Foto

J22a55r40o35m94í18r 79K42o39b85e77l44k27a 7574894261195

Já už mám zase hlad:-P

+11/0
13.6.2015 7:12

M35i80l10a23n 22P33a57c64e61k 6350153782513

Clanek o grilovani syru bez alobalu je ze 2/3 s alobalem.

+12/0
13.6.2015 3:12

T90o11m77á74š 18K16a86p98l62a31n 8873119853373

proč, keyž hermelín se rovnou v alobalu prodává. prostě rozbalit, ochutit, zabalit a dát na gril, nebo rovnou do uhlí

0/−5
13.6.2015 2:02
Foto

J81i37ř53í 18B91r72a39b22e25c 5939268102313

A proč ho neudělat takto? Není to jedno? Je to nápad, recept. Každý ať si hermelín udělá, jak mu to vyhovuje.

Taky ho dělám v alobalu. Vyndám ho na čistý alobal, potřu olivovým olejem, okořením jen sůl, pepř a italské bylinky, kdo chce může přidat chili. Zabalím, hodím do trouby na plech. Vynikajíci.

V tom alobalu, ve kterém se prodává, je nějaký papír nebo látka a ta se nalepí na ten hermelín. A všechno koření je fuč. A nedá se to jíst.

Ten s těmi jablky určitě vyzkouším R^

+10/0
13.6.2015 9:11

V81l69a43d81i73m62í87r 93F76i66b52i48g82e38r 5194711581214

V alobalu se dávno neprodává je to jen papír. A dát ho na uhlí to by vám taky zuhelnatěl do uhlá se dávají brambory ale ty jsou také dobré.

+1/0
13.6.2015 23:57

J21a35k95u75b 37Č17í27ž23e16k 1223788847826

Když je nouze, také ho dělám v původním obalu. Osobně nepoznám rozdíl a ni v chuti, ani ve vzhledu, ale náročnější typy si možná nepochutnají.

Problém s alobalem je, že je téměř prokázáno, že je alzheimer je de facto otrava hliníkem, který tělo není schopné odbourávat, proto je dobré ho používat co nejméně.

+1/0
14.6.2015 10:31







mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.