- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Ojééééj, to je zas paskvil paskvilů... pravé italské "condimento" na těstoviny vedle kuřete ani neleželo, žiju v Itálii 10 let, ale těstoviny s kuřetem mi v životě nikde nenabídli, to je fakt český (středoevropský?) výmysl... trochu mě zaráží i recept na ragù, že tam ty ingredience na "sofritto" (cibuli, řapíkatý celer + mrkev) strouhají až potom (normálně se to krájí na kostičky a restuje na začátku), ale furt lepší než kuře v těstovinách... a paprika k tomu! No to je fakt třešnička na dortu, když ji navíc jen krátce orestují, musí to být opravdu mňamka. Italka by omdlela a její babičku by odnesli Italové jsou na své jídlo právem hrdí a kombinace typů těstovin a omáček na ně jsou celkem dost ustálené. Kreativitě se meze nekladou, ale musí se to umět... Hlavním mottem je jednoduchost a kvalita surovin. Ještě bych měla další výhrady, ale radši už budu ticho