- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Ředkvičky jen umyju, ostrým nožem v nich udělám zářezy, nechám chvíli namočené ve vodě. Když se z nich udělají rozevřená poupata, tak k nim namažu dětem chleba s máslem. Takhle do nich dostanu i několik svazků ředkviček. :-))
zkusím taky, jestli s tím ošálím to naše....zrovna do ředkviček se zatím moc nehrne
Možná by si je dalo jen tak.. na chleba s máslem. Třeba má těch vašich výmyslů plný kecky
Acho jo, zase vy? Opravdu si myslíte, že neznám tu úžasnou věc jako chleba s máslem a ředkvičkou a že jsem to nezkoušel dát dítěti? Ale víte, to že mi to chutná ještě neznamená, že to budu jíst každý den. Já mám rád pestrost ve stravě, rozhodně ne abych se ládoval pořád tím samým... Ale nechci znovu rozjíždět stále tu samou debatu, kterou očividně nechápete a kterou nechcete ukončit...
No já bych zas nechtěla jíst ředkvičky vymáčený ve vodě. Ale každého výběr :)