Diskuze

Ředkvičky jsou vitaminová bomba. Jak z nich udělat tatarák či remuládu

Ředkvičky na pultech zelinářů přímo vybízí k zakousnutí se do jejich šťavnatých a někdy i pikantních kořenů. Můžete je jíst samotné, obložit si jimi chleba, přidat je do salátu nebo propůjčit jejich štiplavou chuť netradičním jídlům, které pro OnaDnes.cz připravil nápaditý šéfkuchař Jan Kracík.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Ředkvičky jen umyju, ostrým nožem v nich udělám zářezy, nechám chvíli namočené ve vodě. Když se z nich udělají rozevřená poupata, tak k nim namažu dětem chleba s máslem. Takhle do nich dostanu i několik svazků ředkviček. :-))

5 0
možnosti

zkusím taky, jestli s tím ošálím to naše....zrovna do ředkviček se zatím moc nehrne

1 0
možnosti

P87a37v29l58a 79N30o16v16á

26. 5. 2015 14:02

Možná by si je dalo jen tak.. na chleba s máslem. Třeba má těch vašich výmyslů plný kecky :-P :-)

0 0
možnosti

Acho jo, zase vy? Opravdu si myslíte, že neznám tu úžasnou věc jako chleba s máslem a ředkvičkou a že jsem to nezkoušel dát dítěti? Ale víte, to že mi to chutná ještě neznamená, že to budu jíst každý den. Já mám rád pestrost ve stravě, rozhodně ne abych se ládoval pořád tím samým... Ale nechci znovu rozjíždět stále tu samou debatu, kterou očividně nechápete a kterou nechcete ukončit...

0 0
možnosti

No já bych zas nechtěla jíst ředkvičky vymáčený ve vodě. Ale každého výběr :)

0 0
možnosti