Klávesové zkratky na tomto webu - základní­
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Fazole a čočka vám zachutnají ve čtyřech netradičních receptech

Hrachová kaše a čočka nakyselo se vám už zajídají? Luštěniny nabízejí pestrou paletu živin a vitamínů, ale i chutí. Vyzkoušejte fazolovou polévku s asijským nádechem, luštěninový nákyp a další zdravé recepty.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

M75i45c41h80a70l 16M95i78l94l90e93r 9816802189482

cockovy salatR^

Na nej ale vic nez jenom 2 ml olivoveho oleje.

Na salat jedine panensky olivovy olej a neskudlit.

0/0
28.4.2015 6:56

M52i31c63h81a78l 98T30e11s66a47ř 4838932440441

Červenou čočku snad ani nenamáčet, je to nejlepší cesta k pyré. Ona se nejspíš rozblemcá i tak. Do salátu spíš zelenou drobnozrnou puy čočku. A ano, vyhodit ten bujón, čočka nechť chutná jako čočka a ne jako bujón:)

+1/0
27.4.2015 22:03

N94i59k68o31l10a 61M44a97l25á 8303653744849

Čočkovou polévku miluji. Patří k mým nejoblíbenějším. Dělám ji na různé způsoby, někdy také přidávám bujon, ale jen ty bez přidaného glutamátu od Knorru, konkrétně zeleninový. Krom toho dělám celkem často čočkový salát s jablkem, supr jídlo.

0/0
27.4.2015 19:36


M97i14c85h57a70l 11M78i26l67l35e20r 9696822769242

pro nas zasadne cokoliv bez glutamatu!!

0/0
28.4.2015 6:54

V40á24c32l32a12v 43K59a94f43t22a58n 7185869183336

Je úplně zbytečné všude cpát bujón. Potom vše chutná jako ... bujón :D

+4/0
27.4.2015 7:56

D48a61n22a 33T45e12n61z61l35e33r 5430652785913

Nekazte si červenou čočku nějakou rybinou. Mrkev osmahnout na másle (Másle! Žádné napodobenině.), pak k tomu přihodíte čočku, taky trochu osmahnete, posolíte a uvaříte. Nic nepřidáváte. Všechno totiž tu chuť totálně zkazí.

+2/0
27.4.2015 7:18

P43a21v39l77a 67H82r84a15d42i51l82o64v53a 3897231571524

Presne tak. Delam ji zrovna takto.R^

+1/0
27.4.2015 21:58

P70a39v59l12a 71H18r70a52d78i37l61o70v95a 3777101931264

Jinak urcite vyzkousim tu prvni polevku, ujizdime momentalne s muzem na asijske kuchyni a ten recept vypada moc dobre.

+1/0
27.4.2015 22:05

D51a77g47m77a18r 50R49o62y55e78r 6806617473188

Tak ja zrovna ted dodelala tu polevku z cervene cocky. Trosku jsem si to upravila v tom, ze jsem pridala nejake ty bylinky a vynechala tunaka (uz ho mam po krk, tady u nas je to skoro jako odpad) a zadne maso jsem do te polevky nedala, I kdyz myslim, ze s oprazenou uzeninou nebo grilovanym kurecim masem by to slo...je do vazne hrozne dobre a zabere to minimum casu. Hlavne se mi na tom receptu libi, ze si tam clovek muze pridat I ubrat, ale porad je to vyborna polevka.

+1/0
26.4.2015 23:28

I70v22o 74Ž89á94č49e41k 9410482319177

Zlatá čočka nakyselo, hrachová kaše a fazolový guláš.

+4/0
26.4.2015 20:26

L24i14b56o52r 71T55y15m64e58š 8735718787149

Moje řeč. Ten guláš může být i bramborový

+1/0
26.4.2015 22:36

D91a30g19m61a18r 61R91o70y27e88r 6536987833128

Ale jo...to jo. Ale trosku experimentovani a zmeny neuskodi. Mne se ta polevka z cervene cocky povedla a zaprasilo se po ni hned. Asi ji dam do menu do nasi hospody. Je fakt vyborna.

+1/0
26.4.2015 23:30

M19a98r75t19i46n97a 56K10o36l45o15m13a16z35n55i82k58o96v50a 2957842137286

Taky jsem si z tech "lakadel" nevybrala. :-)

+1/0
26.4.2015 22:40





mobilní verze
© 1999–2016 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je součástí koncernu AGROFERT ovládaného Ing. Andrejem Babišem.