Klávesové zkratky na tomto webu - základní­
Přeskočit hlavičku portálu


Diskuse k článku

Fazole a čočka vám zachutnají ve čtyřech netradičních receptech

Hrachová kaše a čočka nakyselo se vám už zajídají? Luštěniny nabízejí pestrou paletu živin a vitamínů, ale i chutí. Vyzkoušejte fazolovou polévku s asijským nádechem, luštěninový nákyp a další zdravé recepty.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

M89i26c49h12a22l 29M76i44l73l27e79r 9126152839162

cockovy salatR^

Na nej ale vic nez jenom 2 ml olivoveho oleje.

Na salat jedine panensky olivovy olej a neskudlit.

0/0
28.4.2015 6:56

M21i76c95h33a87l 44T66e26s45a46ř 4888642340471

Červenou čočku snad ani nenamáčet, je to nejlepší cesta k pyré. Ona se nejspíš rozblemcá i tak. Do salátu spíš zelenou drobnozrnou puy čočku. A ano, vyhodit ten bujón, čočka nechť chutná jako čočka a ne jako bujón:)

+1/0
27.4.2015 22:03

N43i50k89o42l58a 14M36a45l51á 8123423134529

Čočkovou polévku miluji. Patří k mým nejoblíbenějším. Dělám ji na různé způsoby, někdy také přidávám bujon, ale jen ty bez přidaného glutamátu od Knorru, konkrétně zeleninový. Krom toho dělám celkem často čočkový salát s jablkem, supr jídlo.

0/0
27.4.2015 19:36

M10i23c79h80a53l 83M29i78l36l69e63r 9586632329102

pro nas zasadne cokoliv bez glutamatu!!

0/0
28.4.2015 6:54

V13á65c33l63a52v 96K39a76f89t69a56n 7795789753346

Je úplně zbytečné všude cpát bujón. Potom vše chutná jako ... bujón :D

+4/0
27.4.2015 7:56

D93a89n84a 91T66e13n64z65l44e80r 5140682175803

Nekazte si červenou čočku nějakou rybinou. Mrkev osmahnout na másle (Másle! Žádné napodobenině.), pak k tomu přihodíte čočku, taky trochu osmahnete, posolíte a uvaříte. Nic nepřidáváte. Všechno totiž tu chuť totálně zkazí.

+2/0
27.4.2015 7:18

P35a83v93l80a 36H41r85a78d78i59l55o69v45a 3897211961144

Presne tak. Delam ji zrovna takto.R^

+1/0
27.4.2015 21:58

P50a12v11l74a 72H72r71a65d96i48l98o88v81a 3477381321954

Jinak urcite vyzkousim tu prvni polevku, ujizdime momentalne s muzem na asijske kuchyni a ten recept vypada moc dobre.

+1/0
27.4.2015 22:05

D63a84g61m97a51r 43R48o25y21e34r 6466957673748

Tak ja zrovna ted dodelala tu polevku z cervene cocky. Trosku jsem si to upravila v tom, ze jsem pridala nejake ty bylinky a vynechala tunaka (uz ho mam po krk, tady u nas je to skoro jako odpad) a zadne maso jsem do te polevky nedala, I kdyz myslim, ze s oprazenou uzeninou nebo grilovanym kurecim masem by to slo...je do vazne hrozne dobre a zabere to minimum casu. Hlavne se mi na tom receptu libi, ze si tam clovek muze pridat I ubrat, ale porad je to vyborna polevka.

+1/0
26.4.2015 23:28

I54v46o 75Ž62á65č15e15k 9620202319257

Zlatá čočka nakyselo, hrachová kaše a fazolový guláš.

+4/0
26.4.2015 20:26

L39i92b85o88r 95T22y26m47e48š 8365358447169

Moje řeč. Ten guláš může být i bramborový

+1/0
26.4.2015 22:36

D98a68g61m59a60r 48R35o69y39e72r 6546517153838

Ale jo...to jo. Ale trosku experimentovani a zmeny neuskodi. Mne se ta polevka z cervene cocky povedla a zaprasilo se po ni hned. Asi ji dam do menu do nasi hospody. Je fakt vyborna.

+1/0
26.4.2015 23:30

M72a26r90t10i74n40a 82K21o50l62o35m25a22z29n57i28k48o28v11a 2697632957526

Taky jsem si z tech "lakadel" nevybrala. :-)

+1/0
26.4.2015 22:40







mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.