Klávesové zkratky na tomto webu - základní­
Přeskočit hlavičku portálu


Diskuse k článku

Fazole a čočka vám zachutnají ve čtyřech netradičních receptech

Hrachová kaše a čočka nakyselo se vám už zajídají? Luštěniny nabízejí pestrou paletu živin a vitamínů, ale i chutí. Vyzkoušejte fazolovou polévku s asijským nádechem, luštěninový nákyp a další zdravé recepty.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

M45i84c49h62a74l 25M81i66l30l68e15r 9636812179672

cockovy salatR^

Na nej ale vic nez jenom 2 ml olivoveho oleje.

Na salat jedine panensky olivovy olej a neskudlit.

0/0
28.4.2015 6:56

M19i21c94h76a96l 89T55e98s35a79ř 4238612760121

Červenou čočku snad ani nenamáčet, je to nejlepší cesta k pyré. Ona se nejspíš rozblemcá i tak. Do salátu spíš zelenou drobnozrnou puy čočku. A ano, vyhodit ten bujón, čočka nechť chutná jako čočka a ne jako bujón:)

+1/0
27.4.2015 22:03

N87i94k71o69l79a 53M37a52l65á 8613263234159

Čočkovou polévku miluji. Patří k mým nejoblíbenějším. Dělám ji na různé způsoby, někdy také přidávám bujon, ale jen ty bez přidaného glutamátu od Knorru, konkrétně zeleninový. Krom toho dělám celkem často čočkový salát s jablkem, supr jídlo.

0/0
27.4.2015 19:36


M33i30c97h44a73l 85M87i73l17l76e45r 9556822899842

pro nas zasadne cokoliv bez glutamatu!!

0/0
28.4.2015 6:54

V23á81c61l63a14v 63K42a73f42t92a12n 7625409663546

Je úplně zbytečné všude cpát bujón. Potom vše chutná jako ... bujón :D

+4/0
27.4.2015 7:56

D42a59n83a 84T31e77n37z45l48e74r 5870382805283

Nekazte si červenou čočku nějakou rybinou. Mrkev osmahnout na másle (Másle! Žádné napodobenině.), pak k tomu přihodíte čočku, taky trochu osmahnete, posolíte a uvaříte. Nic nepřidáváte. Všechno totiž tu chuť totálně zkazí.

+2/0
27.4.2015 7:18

P36a24v96l63a 52H38r83a10d62i18l50o90v56a 3647501711324

Presne tak. Delam ji zrovna takto.R^

+1/0
27.4.2015 21:58

P57a17v61l43a 84H71r96a67d16i85l45o22v87a 3257351611544

Jinak urcite vyzkousim tu prvni polevku, ujizdime momentalne s muzem na asijske kuchyni a ten recept vypada moc dobre.

+1/0
27.4.2015 22:05

D16a78g14m97a86r 37R70o41y96e74r 6436397313718

Tak ja zrovna ted dodelala tu polevku z cervene cocky. Trosku jsem si to upravila v tom, ze jsem pridala nejake ty bylinky a vynechala tunaka (uz ho mam po krk, tady u nas je to skoro jako odpad) a zadne maso jsem do te polevky nedala, I kdyz myslim, ze s oprazenou uzeninou nebo grilovanym kurecim masem by to slo...je do vazne hrozne dobre a zabere to minimum casu. Hlavne se mi na tom receptu libi, ze si tam clovek muze pridat I ubrat, ale porad je to vyborna polevka.

+1/0
26.4.2015 23:28

I94v76o 51Ž40á31č28e83k 9500522989957

Zlatá čočka nakyselo, hrachová kaše a fazolový guláš.

+4/0
26.4.2015 20:26

L46i51b47o87r 73T91y24m39e11š 8585708667349

Moje řeč. Ten guláš může být i bramborový

+1/0
26.4.2015 22:36

D69a78g90m12a87r 95R62o37y84e23r 6506447463848

Ale jo...to jo. Ale trosku experimentovani a zmeny neuskodi. Mne se ta polevka z cervene cocky povedla a zaprasilo se po ni hned. Asi ji dam do menu do nasi hospody. Je fakt vyborna.

+1/0
26.4.2015 23:30

M14a42r70t65i35n14a 12K50o85l33o53m33a82z28n10i29k23o33v19a 2277692517366

Taky jsem si z tech "lakadel" nevybrala. :-)

+1/0
26.4.2015 22:40





mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je součástí koncernu AGROFERT ovládaného Ing. Andrejem Babišem.