Klávesové zkratky na tomto webu - základní­
Přeskočit hlavičku portálu


Diskuse k článku

Fazole a čočka vám zachutnají ve čtyřech netradičních receptech

Hrachová kaše a čočka nakyselo se vám už zajídají? Luštěniny nabízejí pestrou paletu živin a vitamínů, ale i chutí. Vyzkoušejte fazolovou polévku s asijským nádechem, luštěninový nákyp a další zdravé recepty.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

M68i23c45h89a42l 64M72i65l90l66e23r 9176142609532

cockovy salatR^

Na nej ale vic nez jenom 2 ml olivoveho oleje.

Na salat jedine panensky olivovy olej a neskudlit.

0/0
28.4.2015 6:56

M44i37c48h83a64l 52T11e62s43a75ř 4908332640611

Červenou čočku snad ani nenamáčet, je to nejlepší cesta k pyré. Ona se nejspíš rozblemcá i tak. Do salátu spíš zelenou drobnozrnou puy čočku. A ano, vyhodit ten bujón, čočka nechť chutná jako čočka a ne jako bujón:)

+1/0
27.4.2015 22:03

N77i27k90o70l18a 16M71a72l29á 8243453264729

Čočkovou polévku miluji. Patří k mým nejoblíbenějším. Dělám ji na různé způsoby, někdy také přidávám bujon, ale jen ty bez přidaného glutamátu od Knorru, konkrétně zeleninový. Krom toho dělám celkem často čočkový salát s jablkem, supr jídlo.

0/0
27.4.2015 19:36


M65i11c51h29a33l 67M39i90l45l12e32r 9116152789682

pro nas zasadne cokoliv bez glutamatu!!

0/0
28.4.2015 6:54

V97á19c98l21a87v 73K75a52f98t97a88n 7795249233126

Je úplně zbytečné všude cpát bujón. Potom vše chutná jako ... bujón :D

+4/0
27.4.2015 7:56

D67a90n91a 45T61e91n56z66l65e35r 5690412245683

Nekazte si červenou čočku nějakou rybinou. Mrkev osmahnout na másle (Másle! Žádné napodobenině.), pak k tomu přihodíte čočku, taky trochu osmahnete, posolíte a uvaříte. Nic nepřidáváte. Všechno totiž tu chuť totálně zkazí.

+2/0
27.4.2015 7:18

P68a12v36l12a 73H20r24a34d38i98l83o23v12a 3537401531524

Presne tak. Delam ji zrovna takto.R^

+1/0
27.4.2015 21:58

P90a17v31l58a 48H25r23a23d20i80l63o13v39a 3127581481884

Jinak urcite vyzkousim tu prvni polevku, ujizdime momentalne s muzem na asijske kuchyni a ten recept vypada moc dobre.

+1/0
27.4.2015 22:05

D66a51g82m82a50r 77R39o16y81e53r 6476477273208

Tak ja zrovna ted dodelala tu polevku z cervene cocky. Trosku jsem si to upravila v tom, ze jsem pridala nejake ty bylinky a vynechala tunaka (uz ho mam po krk, tady u nas je to skoro jako odpad) a zadne maso jsem do te polevky nedala, I kdyz myslim, ze s oprazenou uzeninou nebo grilovanym kurecim masem by to slo...je do vazne hrozne dobre a zabere to minimum casu. Hlavne se mi na tom receptu libi, ze si tam clovek muze pridat I ubrat, ale porad je to vyborna polevka.

+1/0
26.4.2015 23:28

I48v29o 31Ž43á93č48e96k 9270392629697

Zlatá čočka nakyselo, hrachová kaše a fazolový guláš.

+4/0
26.4.2015 20:26

L54i76b80o46r 31T96y71m47e56š 8945558507399

Moje řeč. Ten guláš může být i bramborový

+1/0
26.4.2015 22:36

D66a71g75m74a92r 70R24o83y17e67r 6636107913258

Ale jo...to jo. Ale trosku experimentovani a zmeny neuskodi. Mne se ta polevka z cervene cocky povedla a zaprasilo se po ni hned. Asi ji dam do menu do nasi hospody. Je fakt vyborna.

+1/0
26.4.2015 23:30

M51a63r69t97i76n69a 68K22o81l30o15m56a20z67n80i64k54o38v42a 2827162257106

Taky jsem si z tech "lakadel" nevybrala. :-)

+1/0
26.4.2015 22:40







mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.