Klávesové zkratky na tomto webu - základní­
Přeskočit hlavičku portálu


Diskuse k článku

Polévky pro mlsné jazýčky: pikantní papriková i chlazená jogurtová

Jaro a léto přináší do našich kuchyní čerstvou zásobu zeleniny, kterou můžeme hned chutně připravit. Nechte se překvapit ostřejší paprikovou polévkou, osvěžte se jogurtovou s okurkou a mátou, milovníky klasiky potěší rajčatová polévka a gastronauty celerový krém.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Foto

S16y29l65v42i77e 30M96a51c62h23o91v38á 3971835185276

Jogurtová polévka mne pobavila ;-D

Marně přemýšlím co to má společného s polévkou :-P

+1/0
12.5.2015 12:48

M17i47l32e56n17a 37K82l45o19u29č95k62o57v16á 1514393891970

Baalzamikovy olej Kalamata,lanyzovy olej,no to jsou fakt suroviny, které mam běžně doma ;-D

+6/0
10.5.2015 19:57

K27a10r97e90l 88S17t92o42j46k90a 1443913253354

bacha aby se náhodou nepředali, kdo má dneska čas žrát něco co se nevleze na dvě lžíce

0/0
10.5.2015 16:56

R36e68n15a92t14a 76H70a77v46l30í32č57k34o43v92á 3559716613485

Nejlepší byla "jarní bramboračka" mojí babičky. Bylo v ní, kromě brambor, spousta bylinek, medvědí česnek...chlapům ji vylepšovala kostičkami uzeného, zahustila ji rozšlehaným vajíčkem...mňam!

Jak rok postupoval, do bramboračky přibývala mladá zelenina, později houby...prostě ta polívka byla pokaždé trochu jiná, ale vždycky moc dobrá.

+6/0
10.5.2015 10:24







mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.