Klávesové zkratky na tomto webu - základní­
Přeskočit hlavičku portálu


Diskuse k článku

Polévky pro mlsné jazýčky: pikantní papriková i chlazená jogurtová

Jaro a léto přináší do našich kuchyní čerstvou zásobu zeleniny, kterou můžeme hned chutně připravit. Nechte se překvapit ostřejší paprikovou polévkou, osvěžte se jogurtovou s okurkou a mátou, milovníky klasiky potěší rajčatová polévka a gastronauty celerový krém.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Foto

S45y23l15v11i24e 11M26a81c55h48o24v68á 3201805715936

Jogurtová polévka mne pobavila ;-D

Marně přemýšlím co to má společného s polévkou :-P

+1/0
12.5.2015 12:48

M33i89l58e43n89a 54K88l38o43u85č41k68o94v70á 1124273281100

Baalzamikovy olej Kalamata,lanyzovy olej,no to jsou fakt suroviny, které mam běžně doma ;-D

+6/0
10.5.2015 19:57

K80a46r36e29l 30S64t94o10j23k38a 1413833233764

bacha aby se náhodou nepředali, kdo má dneska čas žrát něco co se nevleze na dvě lžíce

0/0
10.5.2015 16:56

R25e71n33a74t21a 87H81a23v30l78í54č36k28o59v73á 3199676433615

Nejlepší byla "jarní bramboračka" mojí babičky. Bylo v ní, kromě brambor, spousta bylinek, medvědí česnek...chlapům ji vylepšovala kostičkami uzeného, zahustila ji rozšlehaným vajíčkem...mňam!

Jak rok postupoval, do bramboračky přibývala mladá zelenina, později houby...prostě ta polívka byla pokaždé trochu jiná, ale vždycky moc dobrá.

+6/0
10.5.2015 10:24







mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.